Bramborová polévka s karbanátky - tipy na poznámky k dobrým hospodyňkám

Co je večeře bez polévky pro všechny ruské osoby? Tohle není vůbec večeře. Koneckonců, toto jídlo je nenahraditelné, není náhoda, že se nazývá první. Existující typy umožňují poskytovat různé nabídky, ale výhody a ne mluvit. Díky velkému množství látek nezbytných pro zdraví, první kurz výrazně zlepšuje fungování trávicího systému, dodává extra sílu a energii.

O sortimentu můžete říci hodně, protože je poměrně široký:

  • Zahrnuje teplá a studená jídla;
  • Jsou vyrobeny tak, aby byly doplněny nebo transparentní, a oblíbené jsou gurmánské šťouchané polévky;
  • K vaření používejte různé druhy Navara.

Pokud chcete vařit rychlý a vydatný oběd, zkušení ženy v domácnosti se rozhodnou pro bramborovou polévku s karbanátky. Jeho recept je velmi jednoduchý a chutné jídlo dopadá nepopsatelně.

Vaření výborné polévky s karbanátky a bramborami

Pro přípravu pokrmů nepotřebujete speciální znalosti a dovednosti a výsledek bude vynikající i pro začátečníky. A sada přísad je nejjednodušší, jakou má v kuchyni vždy hostitelka. Vařte lahodnou a zdravou bramborovou polévku s karbanátky, která může být na každém vývaru.

Složky:

  • Mleté hovězí maso - 300-400 g;
  • brambory, je lepší zvolit ten, který je dobrývařené měkké - 0,5 kg;
  • cibule - 2 ks;
  • mrkev - přibližně 100 g;
  • slepičí vejce - 1 ks;
  • máslo - 50 g;

Zelení a bobkové listy jsou potřebné, dávat příchuť pokrmu, bez soli, požadované chuti nevypadne, a pepř přidá koření. Chcete-li vařit nejjednodušší bramborovou polévku, je nejlepší začít s mletým masem. Chcete-li to, vezměte hovězí maso, oddělené od kostí, řez filmu, pokud je tam, pak šlachy, a pak to broušení v mlýnek na maso spolu s cibulí. Po přidání vejce, mletý černý pepř, sůl a nechat v lednici, aby bylo reálné. Tyto kuličky jsou velmi chutné.

Způsob přípravy:

  1. Připravte vývar, k tomu naplňte kosti vodou a zbývajícím oříznutím, přidejte loupanou, nesekanou cibuli a přiveďte k varu nad vysokou teplotou, opatrně sbírejte pěnu.
  2. Vařte asi 1-1,5 hodiny (v závislosti na sadě kostí) a udělejte malý oheň.
  3. V tomto případě je vám k dispozici voňavý a čirý vývar.
  4. Oloupejte brambory a mrkev. Dále jejich řezání.
  5. Aby jídlo bylo nejen chutné, ale také krásné, musí mít výrobky přibližně stejný tvar a velikost. Proto se nejčastěji nakrájíme na kostky nebo kostky.
  6. Připravíme, voňavé nádivky z ledničky a začneme se pohybovat kuličkami, pokládáme je na desku, abychom zjednodušili jejich pokládání na pánvi.
  7. Když je vývar připravený, napněte jej, přidejte brambory a mrkev a dejte na 10 minutvařit do poloviny připravené.
  8. Pokud je zelenina nakrájena na malé, bude tento čas dostačující.
  9. Přidejte masové kuličky, přiveďte k varu a přidržte dalších 10 minut na středním ohni.
  10. Je také nezbytné odebrat nově vytvořenou pěnu z masových kuliček;
  11. Dokončíme vaření přidáním másla, soli, bobkového listu.

Bramborová polévka s karbanátky připravená. Při podávání přidejte zeleninu, předem nakrájejte na malé kousky a pro větší pikantnost můžete lehce posypat černým mletým pepřem. A báječná chuť. Kaloriální polévka s karbanátky a brambory, připravená podle tohoto receptu, bude o něco více než 40 kcal, ale zároveň bude tato večeře výživná a zdravá.

Pokud chcete více bohatý první kurz, můžete vařit polévku s karbanátky, brambory a nudlemi. Místo toho můžete také položit těstoviny nebo rýži. Tohle je amatér. Technologie vaření je velmi podobná, i když existují některé nuance. A aby jídlo bylo pevnější, může se vařit s dresinkem.

Složky:

  • 4 litry vody;
  • kostní hovězí maso, které bude použito pro výrobu vývaru;
  • brambory - 0,5 kg, je vhodné zvolit odrůdu, která je dobře vařená měkká;
  • nudle - 50-80 g;
  • mrkev - 1 ks;
  • cibule - 3 střední cibule;
  • bulharská paprika - 1 ks;
  • vejce - 1 ks;
  • rostlinný a smetanový olej po 50 g;

Nevykonávají se ani složky, které přispívají k plnosti chuti. To je sůl, zvláštní chuť.bude přidávat bobkový list a zelené a nějaké mleté ​​pepř.

Proces vaření začíná zpracováním masa. K tomu oddělte kost a připravte dřeň pro mletí v mlýnku na maso. V této fázi se ujistěte, že přidáte cibuli, takže nádivka se stane vonnou a homogenní. Výsledná masová sůl sůl, pepř a přidejte vejce. Vše důkladně promíchejte a uložte do chladničky tak, aby byl polotovar naplněn.

Způsob přípravy:

  1. Vývar na vaření. K tomu, nalít kosti s vodou, přidejte dříve vyčištěné, ale celé, cibule a přiveďte k varu přes vysoké teplo, odstranění veškeré pěny, která vznikla.
  2. Po varu, jsme se oheň velmi malý a nechat na 1-1,5, aby se vývar k připravenosti. Víko by mělo být zároveň mírně otevřeno, takže bude zcela průhledné.
  3. Zelenina čistíme, myjeme a připravujeme na vaření.
  4. Vzhledem k tomu, že jídlo se vaří s nudlemi, je lepší brambory nakrájet na kostky, takže jídlo bude estetičtější.
  5. Příprava tankování. Každá hospodyňka ví, že kvalita jakéhokoliv pokrmu závisí na 70% obvazu.
  6. Nalijte rostlinný olej na pánev a přidejte 25 g smetany, zabije chuť první v hotové polévce a dá zvláštní chuť.
  7. Dále položte luk a smíchejte ho, aby byl připraven. Není zlatý, ale průsvitný.
  8. Nyní je možné položit pepř nakrájený na malé brčka.
  9. Obsah se nechá projít až 3 minuty, poté se strouhaná mrkev a dalšíněkolik minut.
  10. Obvaz je zlatý a voňavý.
  11. Vytvořte masové kuličky, položte je na prkno, aby se zjednodušil proces pokládání.
  12. Připravený vývar se filtruje a přidávají se k němu brambory.
  13. Nechte 10 minut, nejlépe přes střední teplotu, aby byla zelenina připravena na polovinu.
  14. Pokládání masových kuliček. Po varu je třeba znovu zachytit pěnu a vařit 5-7 minut.
  15. Přidejte nudle a znovu přiveďte k varu.
  16. No, teď je to otočení pasážované zeleniny, kterou jsme opatrně dali na pánvi a nechali ji několik minut vařit.
  17. Sůl, pepř, přidejte zbývající máslo a bobkový list.

Člověk by měl nechat misku stát a nechat ji několik minut. Podávat jídlo, mělo by být zdobeno jemně nasekanou zelení. Staňte se oblíbenou, nejen rodinnou, ale také přáteli, jako je polévka s karbanátky a brambory. Recept je jednoduchý a vařený za půl hodiny. Proto každá hospodyňka, která miluje překvapení svými kulinářskými lahůdkami, bude muset ochutnat. A pro ty, kteří sledují jejich postavu, je polévka s karbanátky bez brambor také velmi chutná, kromě toho má také malý kalorický obsah.

Tajemství lahodné masové polévky

\ t

Dobrý kuchař, jehož jídlo se ukáže být takové, že „ si olizujete prsty ,“ má vždy svá tajemství.

Zde jsou některé z nich, pomocí kterých můžete získat nepřekonatelná jídla:

  • Pro bohatý a chutný vývar se kosti pokládají za studenavody, a maso ve varu a přidejte cibuli. Nemůžete ji rozřezat a pak ji vyjmout z vývaru;
  • Bobkové listy by neměly být ponechány na pánvi, je lepší odstranit ji půl hodiny po vaření, protože to může chutnat hořce;
  • Je třeba vzít v úvahu dobu potřebnou k tomu, aby byla různá zelenina připravena k připravenosti, protože je jiná, a proto je důležité, aby byly včas vloženy do misky;
  • Vermicelli se nemohou připravit a nechat vařit a nechat několik minut. Takže to není měkké, ale jen přijde na připravenost.

Pro ty, kteří se jen učí vařit, dojde k záchraně tohoto nebo podobného schématu. Bramborová polévka s masovými kuličkami, převařená, jistě potěší domácnost. Zkuste si vychutnat jídlo.