Brambory s mletým masem a houbami

Abych byl upřímný, tento recept byl libovolný. K mému překvapení to byla velmi dobrá zkušenost. Když byly ty produkty, které jsem použil, v lednici, chtěl jsem s nimi experimentovat. Moje rodina velmi miluje francouzské brambory, rozhodla jsem se trochu změnit recept. Ukázalo se, brambory s mletým masem a houbami. Byla velmi něžná a chutná. Chci se podělit o recept.

Pro přípravu budeme potřebovat:

Složky:

  • hlíza bramborová střední 5-6
  • 400-500 gramů mletého
  • 300–400 gramů zmrazených hub
  • sůl
  • sušený kopr
  • majonéza

Způsob přípravy:

  1. Použil jsem mleté ​​hovězí maso pro brambory, ale také vhodné vepřové nebo smíšené. S vepřovým masem, jídlo bude vypadat tlustší, z hovězího, respektive sušší.
  2. Vycpávku naplňte rovnoměrnou vrstvou na plech.
  3. Dno nelze naolejovat.
  4. Posypeme koprem a solí.
  5. Nasaďte na zem vrstvu brambor. Je lepší řezat tenké kruhy. Čím tenčí jsou plasty, tím více budou naše brambory něžnější. Příliš tlustá vrstva také nestojí za to. Pak zase trochu soli.
  6. Dalším krokem jsou houby. Použil jsem houbu. Ale můžete si vzít ústřice. Pokud jsou houby velké, musí být řezané. Třetí vrstvu jsme rozmetali na hrnky na brambory.
  7. Nahoře namazáme nějakou majonézu. Aby jídlo bylo vzdušné majonézy, může být nalita do tenkých proužků.
  8. Za tímto účelem v balení s majonézou odřízněte roh a protlačte jejmalý slot.
  9. Posledním krokem je položení poslední vrstvy bramborových plastů.
  10. Mírně namažte majonézou a solí.
  11. Recept byl poměrně jednoduchý. Do předehřáté trouby se vloží 40 minut na 180 ° C.

Delikátní, chutné brambory s mletým masem a houbami jsou připraveny!