Cannelloni s mletým masem

Ženy rádi procházejí recepty, pak potěší svůj domov nějakým novým neznámým pokrmem. Ale poté, co viděli recept na vaření cannelloni, je nepravděpodobné, že přestanou, protože ani nevědí, co to je? Očividně něco italského, ale konkrétně co je určeno?

Cannelloni je co?

Cannelloni je druh těstovin, který Italové milují. Má podobu poměrně objemných trubek. Velikosti těchto těstovin se liší od velikosti běžných těstovin a špaget. Jsou velké - až 3 cm v průměru, a asi 10-12 na délku.

Je správnější nazývat tento druh těstovinové manicotty, protože tento název pro ty, kteří znají italštinu, mluví mnohem více o typu těstovin.

V italštině, " manicotto " je muff, ale " canno ", cannelloni je trubice, rákosu.

To znamená, že je nutné výrobky vypnout nezávisle. Ale jak se značka dostala pod názvem - cannelloni.

Mísa restaurace „La Favorita“ Coletta Salvatore poprvé představila jídlo počátkem roku 1907. Pak vyvalil slámu z listu těsta smíšeného v těstovinách na vaření. Rodák z Neapole, Nicolas Frederico dělal jemu populární zlepšením jeho výroby. Zpočátku byla každá trubka vytažena odděleně a pak byl sestaven speciální lisovací stroj.

Algoritmus vaření tohoto typu těstovin se liší od vaření obyčejných těstovin.Manicotti se nejprve vaří v osolené vodě, pak se naplní různými náplněmi a pak se pečou pod omáčkou. Miska dopadá mimořádně chutně.

V roce 1944 bylo v Sorrentu denně konzumováno více než jeden centstát těstovin.

Recepty na vaření těstovin s původním názvem

\ t

Abych byl upřímný, rozhodnutí pokusit se udělat cannelloni přišlo velmi nedávno. Často jsem se zastavil v blízkosti těchto těstovin v obchodě, ale všechny ruce se k nim nedostaly k vaření. Ale pak jsem začal experimentovat s výplněmi a byl jsem příjemně překvapen.

Velmi jednoduchý a chutný recept na cannelloni se vyrábí z mletého masa a sýra. Samozřejmě, že to byl první ochutnávač. Moc se mu to líbilo a toto jídlo bylo součástí stravy. A co je nejdůležitější, je připravena velmi rychle, netráví mnoho času.

Složky:

  • Cannelloni Pasta;
  • mletá (může být kuřecí) 400 g;
  • cibule cibule;
  • sýry 100 g;
  • majonézu.

Můžete použít jakékoli maso pro cannelloni s mletým masem. Pokud si vezmete mleté ​​kuře, cannelloni bude více nabídka.

Způsob přípravy:

  1. Cibuli nakrájejte jemně.
  2. Sýr nastrouhejte na hrubém struhadle.
  3. Vše dobře promíchejte a sůl, nechte trochu strouhaného sýra. Pokud přidáte trochu suché petržel na masu, bude jídlo dopadne ještě chutnější.
  4. Naplňte cannelloni směsí mletého masa a sýra, ale tak, aby nepraskly.
  5. Výsledné role se položí na plech nebo nádobu, ve které budete vařit.
  6. Pak dovnitřoddělit misku, aby se omáčka skládající se z vody a 3 lžíce majonézy.
  7. Nalijte cannelloni tak, aby byly téměř skryté, nahoře posypte sýrem.
  8. Vložte do trouby 20 minut.

Podáváme horké na stole.

Pro vegetariány lze cannelloni plnit následovně. Počet výrobků se vypočítá na cannelloni packu, ve které je 16 kusů těchto těstovin.

Ingredience pro plnění:

  • Stonek červeného zelí;
  • topinambury - 2-3 ks;
  • mrkev - 4 ks;
  • zakysaná smetana - o něco méně než sklenice;
  • Sýr Adygei - 150 g;
  • olivový olej;
  • koření: sůl, muškátový prášek, hořčice, mletá červená paprika, koriandr, bobkový list, asafoetida, kurkuma, oregano.

Pokud chybí koření, není třeba ho rozrušovat. Chuť je stále velmi bohatá.

Bake získat:

  • kopr, petržel, koriandr - co milujete nejvíce;
  • tvrdý sýr - 150 g;
  • Rajčatová šťáva - 150 ml.

Pokud se rozhodnete péct bešamelovou omáčkou, potřebujete následující složky:

  • máslo - 40 g;
  • mléko - 2 sklenice;
  • mouka - 2 lžíce. lžíce;
  • sůl;
  • oregano.

Metoda přípravy:

  1. V první fázi se samozřejmě zabývají plněním manicotti;
  2. Připravená zelenina: mrkev a topinambur, roztřepený stonek. Sýry jsou kousky, které nejsou příliš malé;
  3. Pak je vše smaženopánev v olivovém oleji, počínaje hořčičnými semínky a bobkovým listem. Jakmile hořčičná semínka přestanou cvakat, přidají se všechny koření a pak sýr Adyghe. Zelenina se pokládá, když je sýr mírně vlhký;
  4. Minuty 10-15 všech převisů, míchání, naplnění zakysanou smetanou a udržování pomalého ohně po dobu dalších 10 minut;
  5. Během chlazení náplně připravte bešamelovou omáčku;
  6. Máslo se roztaví ve vodní lázni nebo nad ohněm, do ní se nalije mouka, míchá se a pak se studené mléko. Vše je šlehačkou, aby se zabránilo tvorbě hrudek. Nakonec se přidá sůl a oregano. Poté se omáčka nechá trochu vařit, aby se vytvořila směs střední tloušťky;
  7. Balíčky cannelloni vždy uvádějí, kolik je třeba vařit. Pokud není nápis - může to být pouze v případě falešného produktu - poté vařte pastu asi 4 minuty v osolené vodě;
  8. Vařené těstoviny jsou uloženy v cedníku, ochlazené, plněné. Pak se rozprostře na pánvi, namazané olivovým olejem, nalijeme omáčku tak, aby byly zcela zakryty a dali do trouby na půl hodiny na 180-200ºС.

Vyjměte nádobu, posypte misku strouhaným sýrem, připravenou vyříznutím ze zelena, a znovu ji pošlete do trouby - na sýru by se měla tvořit červenavá kůrka.

Chutné cannelloni jsou připraveny. Bon appetit!