Houby Glade salát

Salát "Mushroom Glade" - to je skvělá chuť a nádherný výhled! To je jídlo, které bude určitě zatmění jakékoli jiné občerstvení na stole. Vypadá to jako opravdová mýtina a houby jsou vyzvány, aby si je vyzvedly.

Zvláštní poznámky v harmonii chuti tohoto salátu jsou vyrobeny ze žampionů nebo medových agarik. Lehká kyselost jejich marinády jde dobře s masem - kuřecím masem nebo šunkou.

Pro přípravu salátového houbového salátu bude nutné nakládané nebo vařené houby, nejlépe celé (s víčkem a na stonku). Budete také potřebovat vařenou zeleninu v chlazené formě, majonézu s obsahem tuku podle Vašeho přání a samozřejmě greeny.

Recept 1

Houbový salát s kuřecím masem a houbami. Chcete-li to připravit, musíte v doslovném smyslu slova obrátit všechno vzhůru nohama. Trik je v tom, že se připravuje (tvaruje) vzhůru nohama.

Složky:

  • Marinované žampiony - 1 plechovka 500 ml;
  • Vařené kuře - 300 g;
  • Mrkev (předvařená) - dva kusy;
  • Dva brambory;
  • Tři vejce;
  • jedna okurka nakládaná;
  • Majonéza;
  • Čerstvé zelené.

Způsob přípravy:

  1. Chcete-li vytvořit krásné a chutné mušle, musíte si vzít hlubokou pánev a přikrýt ji lepící fólií.
  2. Na dně rozkládají čepele - houby na houbách dolů.
  3. Pak ve vrstváchšíření zelení, vejce, mrkev, kuře, brambory.
  4. Vrstvy musí rozlišovat mezi majonézou. V této formě musí být salát ponechán po určitou dobu namočený. Hlavní tajemství, které drží tento recept - velkolepá prezentace.
  5. Pokryjte nádobu nasáklou pochoutkou s hlávkovým salátem, miskou, ve které budeme sloužit, a náhle ji otočte vzhůru nohama.
  6. Vyjměte pánev a "voila" - užívejte si zelené louky s krásnými houbami. Pro stejný recept si můžete udělat salát "Special mushroom meadow with honey mushrooms".

Recept 2

Prozkoumejme další možnost - recept na salát „Neobvyklá houbová pálenka“ s konzervovaným hráškem a sýrem. Marinované houby lze kombinovat s velkým množstvím produktů. Tento salát je také zajímavý, že v něm je možné měnit složky pod náladu. Zkusme nahradit hrášek a uzeninu.

Složky:

  • Dvě stě gramů sýra (nebo sýra);
  • malá nádoba (300 ml) nakládaných hub;
  • Jeden hrnec hrachu;
  • rajče;
  • Tři vejce;
  • Zelení, majonéza a sůl.

54) Způsob přípravy:

  1. Pomocí tohoto receptu se můžete pokusit udělat glade bez otáčení a obvyklé vrstvení. Pravda, může se stát rytířem, ale to jsou maličkosti.
  2. Miska bude stále vypadat neobvykle. Vyzkoušejte: na listech hlávkového salátu rozkládejte ve vrstvách brambor, hrášku, vajec a zelení.
  3. Sýr nebo sýr rozetřete poslední vrstvou. Každá vrstva je střídánamajonézu a vložte do lednice na 4 hodiny - namočte.
  4. Nyní sázíme houby - pod cibulovými houbami s houbami a amanitou rajčat a vajec.
  5. Ozdobte kapičkami majonézy. Svátek pro oči a chutné!

Recept 3

Houba Glade s Squid Salát je chutný a pikantní experiment.

Složky:

  • Vařené chobotnice - půl kilogramu;
  • Vařená nebo uzená kuřecí šunka;
  • Čerstvé žampiony - dvě stě gramů;
  • Marinované žampiony k dekoraci;
  • Sýr - 50 g;
  • Zelení;
  • Majonéza.

Metoda přípravy:

  1. Kalamáry nakrájené na proužky.
  2. Demontujte šunku.
  3. Nakrájejte cibuli a smažte v oleji.
  4. Smíchejte všechny složky.
  5. Šaty s majonézou.
  6. Nastrouhejte sýr nahoře a posypte zelení.
  7. Ozdobte houbami.

Recept 4

Glade s hubovým košem. V této variantě salát bude také muset nafouknout. Ale výsledek stojí za to!

Složky:

  • Marinované houby;
  • tyčinky;
  • Tři brambory;
  • Dvě mrkve;
  • Tři vejce;
  • Tři nakládané okurky;
  • Kuře - uzená slanina - čtvrtkilometr;
  • majonéza;
  • Zelení.

Způsob přípravy:

  1. Vrstvy mohou být rozloženy jak chcete, hlavní je kontrast v jejich barvách.
  2. Například: brambory, okurky, vejce, houby, cibule, kuře, mrkev, zelenina.
  3. Horní, samozřejmě medová agarika.
  4. Dostat koš kolem salátu s plotemstavět tyčinky.
  5. A tak, aby koš byl na louce - rozdělil zeleninu blíže k okrajům.

Od zkušených pěstitelů hub

Jak bylo doporučeno připravit salát "Mushroom Glade" zkušených kuchařů:

  • Můžete vylepšit chuť uzeného kuřete nebo šunky. Další vrstva je vyrobena z nich - výrobky jsou také nakrájíme na kostky.
  • Pokud není k dispozici potravinářský film pro obložení nádobí, můžete stěny pánve namazat slunečnicovým olejem. Salát bude stejný.
  • Pro zvýšení chuti a chuti pokrmů, které potřebujete, stačí vařit loupané a nasekané brambory a mrkev v houbovém vývaru.

Můžete vařit salát s názvem "Jednoduchá houbová mušle s kuřecím masem" nebo salát s názvem "Pikantní houbová marmeláda se šunkou" nebo "Houbový koš".

A dokonce přidávají velmi ústa-zalévání a jedlé muchomůrky. Ve všech variantách bude glade zapomenout na svůj čas a úsilí, a vaši hosté obdivovat svůj talent!