Hranolky s mletým masem

Jednoduchý a lahodný francouzský recept na brambory. V klasickém receptu je jídlo připraveno z masa, ale v našem receptu používáme mleté ​​maso. Díky tomu zkracujeme dobu vaření a brambory se zdají být téměř stejně dobré. Chutné a chutné jídlo, vhodné pro každodenní večeře a pro sváteční stůl.

Pro přípravu budeme potřebovat:

  • mleté ​​500 gramů
  • cibule cibule
  • brambory 1 kg.
  • sýry
  • majonéza

Příprava:

  1. A tak musíme cibuli jemně nasekat. Dobře promíchejte s mletým masem, solí.
    Můžete přidat sušený kopr, to dá kořeněnou chuť. Pak tuto hmotu rozložte na tenký plech na plech. Předpečení by mělo být trochu tukem s rostlinným olejem;
  2. Nakrájejte brambory na tenké plátky a rozetřete na mleté ​​maso ve druhé vrstvě. Sůl a nátěr tenkou vrstvou majonézy;
  3. Vložte pekáč do trouby na „horní a dolní ohřev“. Aby naše jídlo neměla příliš suchou kůru, je nutné ho vařit po dobu 20 minut, pak posypeme strouhaným sýrem nahoře;
  4. Poté, co je sýr načervenalý a pečený zlatou kůrou, mohou být brambory vyjmuty. Celkem vaření trvalo 30 minut!

Lahodné, lahodné a lahodné francouzské brambory jsou připraveny. Bon appetit!