Jak udělat lahodný krém pro košíčky mascarpone, čokoládu a další ingredience?

Cupcakes - malé košíčky, které jsou nutně podávány s výzdobou, jejíž roli provádí krém. Je důležité, aby si dobře udržoval svůj tvar a nerozšířil se, jinak ho nelze použít. Můžete si udělat krém na košíčky z různých surovin, což způsobuje širokou škálu takových pochoutek.

Tvarohový koláč košíček

Tato možnost je cenově nejdostupnější, protože v mnoha obchodech najdete tvaroh. Použijte různé košíčky, protože tento krém je skvělý v každém pečení. Máslový krém udržuje svůj tvar dokonale, tak ho doplňte bobulemi nebo ovocnými kousky, což jen zlepšuje konečný vzhled a chuť.

Složky:

  • 155 g tvarohu s vysokým obsahem tuku;
  • 155 g moučkového cukru;
  • 55 ml smetany 20%;
  • půl balení másla;
  • vanilková esence.

Metoda přípravy:

  1. K výrobě tvarohového krému je třeba pomocí mixéru nebo mixéru porazit tvaroh s polovinou připraveného krému.
  2. Míchejte, dokud není hmota hladká a nadýchaná. Pokud nedosáhnete požadovaného výsledku, přidejte další krém.
  3. Po tom dejte podstatu a promíchejte.
  4. Řezané změklé máslo rozřezejte namalé kousky a přikryjte je práškovým cukrem.
  5. Vezměte mixér a rozšlehejte vše, dokud nebude husté a hladké.
  6. Je načase dát dohromady dvě připravené části a smíchat je pomocí míchačky, dokud nebude získána homogenní hmota.
  7. Zbývá jen dát vše do chladničky na 20 minut.
  8. K zdobení košíček krémovou hmotou použijte pečivo nebo injekční stříkačku.

Krém na košíčky Mascarpone

Je obtížné navrhnout něco vhodnějšího jako základ pro vzdušnou smetanovou hmotu než mascarpone. Mnoho milovníků populárních košíček tvrdí, že tato konkrétní možnost je nejlepší. Vše je připraveno velmi jednoduše, doslova během několika minut.

Složky:

  • 110 ml těžkého krému (35%);
  • 55 g práškového cukru;
  • 215 g Mascarponu.

Způsob přípravy:

  1. Pro začátek si vezměte smetanu, která musí být šlehána do stavu„stabilních vrcholů“ . K tomu si vezměte suché a čisté nádobí.
  2. Přidejte prášek a smetanový sýr Mascarpone a pokračujte v míchání, ale obraty musí být sníženy.
  3. Mějte na paměti, že pokud smícháte smetanu na košíčky příliš dlouho, může dojít k jejímu odlupování, což znamená, že ji nebudete moci používat.

Smetanový sýr pro košíčky

\ t

Košíčky smetanového sýra se tradičně připravují na bázi smetanového sýra, například mascarpone nebo philadelphia. Vzhledem k tomu, že takový recept již byl zmíněn výše a takový sýr je drahý, navrhujeme zvážit alternativu a dalšímožnost.

Složky:

  • 0,5 1 kefíru (3,2%);
  • 0,5 litru kyselého mléka (3,2–4%);
  • 255 g zakysané smetany (20%);
  • v malé lžíci soli a citronové šťávy;
  • 3 vejce;
  • 1 malá lžička citrónové šťávy;
  • 25 cukru;
  • malý sáček vanilky.

Způsob přípravy:

  1. Krémový krém na košíčky, začněte vařit takto: v oddělené hluboké nádobě smíchejte kefír, jogurt a zakysanou smetanu.
  2. Vše dobře promíchejte a dejte citronovou šťávu a sůl.
  3. Po tom, ještě míchat.
  4. Vezměte další misku a vložte do ní cedník, který by se neměl dotýkat dna mísy.
  5. Zarovnejte jej s několika vrstvami gázy tak, aby na každé straně visely okraje 20 cm.
  6. Poté přeneste hmotu na gázu, sbírejte okraje a vytvořte sáček.
  7. Všechno vložte do chladničky na 24 hodin.
  8. Po uplynutí této doby se smetanový sýr považuje za připravený a můžete přejít přímo k vaření tak, že se připraví 460 g.
  9. Než budete pokračovat v bití, měli byste z chladničky odstranit všechno a hodinu nechat.
  10. Poté smíchejte sýr a další připravené přísady a smetanu smetejte, dokud všechny kousky nezmizí.

Krém na čokoládové košíčky

Jedna z populárních možností, protože je těžké najít osobu, která by neměla rád čokoládu. Krém na košíčky je nejen chutný a krásný, ale také udržuje perfektní tvar, což je velmi důležité. Tato dekorace je vhodná pro jakékoliv pečení. Všechno je připraveno velmi rychle a množstvíingredience pro asi 10 lidí.

Složky:

  • 150 g másla;
  • 150 g práškového cukru;
  • 100 g černé čokolády;
  • 3 lžíce. lžíce kakaového prášku;
  • 1 čajová lžička instantní kávy.

Způsob přípravy:

  1. Rozdělte olej na kousky a nechte jej při pokojové teplotě, aby se změklo. To by mělo být provedeno předem, aby se proces vaření nezastavil.
  2. Po tom bít máslo mixerem a zapnout ho vysokou rychlostí.
  3. Bez zastavení procesu přidejte velkou lžičku prášku a kakaa a hněte až do homogenní hmoty.
  4. Čokoládu nakrájejte na malé kousky a pak ji občas roztavte ve vodní lázni.
  5. Vyjměte roztavenou čokoládu ze sporáku a trochu ji ochlaďte.
  6. Mísku smetanovou smetanu promíchejte špachtlí nebo šlehačkou a vlijte čokoládu.
  7. Přidejte kávu a míchejte, dokud nebude konzistence hladká.
  8. Nádobu přikryjte víčkem nebo fólií a vložte do chladničky alespoň půl hodiny.

Proteinový krém pro košíčky

Košíčky s takovou smetanovou výzdobou jsou vzdušné a velmi krásné. Vše je připraveno velmi jednoduše a rychle.

Složky:

  • 2 protein;
  • 150 g granulovaného cukru;
  • 3 lžíce. lžíce čisté vody;
  • špetku soli;
  • několik kapek citronové šťávy.

Metoda přípravy:

  1. Krémová hmota, která má zdobit košíčky, je připravena jednoduše: prozačněte oddělit bílkoviny a odstraňte je několik minut v mrazáku.
  2. Přidejte k nim citrónovou šťávu a sůl a pak poražte směšovačem, dokud se nevytvoří stabilní pěna.
  3. Bez zastavení všeho, co má být šlehačkou, přidejte pár lžic cukru a promíchejte, dokud se zcela nerozpustí.
  4. V oddělené nádobě promíchejte vodu se zbývajícím cukrem a položte vše na malý oheň.
  5. Míchejte a varte sirup po minutě po varu.
  6. Šlehovou hmotu bílkoviny šlehejte, vlévejte do tenkého proudu sirupu. Míchejte, dokud krém nebude rovnoměrný.

Nyní víte, jak můžete ozdobit košíčky smetanou, sýrem, tvarohem, proteinem nebo čokoládovou šlehačkou. Nezapomeňte si připravit takovou lahůdku pro svou rodinu.