Konzervovaný rybí salát s vejci

Konzervovaná ryba je velmi kontroverzní produkt: někteří nepředstavují svůj život bez jemné drť v oleji nebo ve vlastní šťávě, jiní neúnavně interpretují nebezpečí těchto zdrojů potravin.

Stojí za to použít výrobek v obchodě?

Nepodléháme se prokazování přínosu nebo poškození konzervovaných potravin, ale víme jistě - mnoho žen je používá pravidelně, připravuje chutné polévky, kastroly a samozřejmě saláty.

Konzervovaný rybí salát je pozoruhodný svou jemnou texturou tání. Bude to důležité pro každodenní podávání jako občerstvení pro rodinnou večeři, a to i pro přijímající hosty.

Dalším nesporným plusem je pohodlí a rychlost přípravy. Nemusíte se dlouho hýbat se složkami salátu, abyste potěšili domácnost nebo přátele, kteří se náhle objeví.

Konzervovaný výrobek má téměř neomezenou trvanlivost, takže může být vždy k dispozici v případech „ nouzových “ případů.

Konzervované ryby jsou dokonale kombinovány s rostlinnými složkami. Výživný doplněk k tradičnímu zeleninovému salátu s rybami budou kuřecí vejce. Můžete také improvizovat s přidáním kukuřice, fazolí, cizrny nebo hrášku do vašeho salátu.

Vyzvednutísalátový recept založený na vašich vlastních gastronomických preferencích a pak je zaručeno, že se ukáže chutné, uspokojivé a chutné. Kosti z konzervovaných potravin nelze stáhnout - jsou dostatečně měkké, aby podlehly jednoduchému hnětení vidličkou.

Chrupavka a kosti jsou skutečným skladištěm vápníku pro posílení kostí a zubů! Dnes vás seznámíme se sbírkou výborných salátových receptůve spěchu".

Pikantní salát s rybími konzervami a pikantní suluguni

\ t

Budete potřebovat:

  • Kuřecí vejce (vařená vařená vařená) - 4 kusy;
  • Konzervovaná ryba (saury) - 1 kus;
  • Pikantní nebo uzený sýr suluguni - 200-250 g;
  • Cibulová žárovka - 1 malá hlava;
  • Zakysaná smetanová omáčka (nebo majonéza) na obvaz - 75 g;
  • Máslo - 50 g.

Recept:

  • Vařená vejce a cibuli jemně nakrájejte;
  • Intenzivně brousit obsah konzervy vidličkou, aby se vytvořila pasta;
  • Nakrájejte cibuli a lehce smažte, dokud se neobjeví zlatohnědá;
  • Zlomenina Suluguni prsty nebo otřete hrubý struhadlo;
  • Složky smíchejte, dokud se nezíská tradiční „salátová“ hmota. Ochutnejte podle chuti (sůl, pepř, oblíbené koření). Zvláště organicky zapadají do tohoto salátového koření “ Provensálské byliny ". Dochutíme majonézou a znovu rozetřete. Vrchol hotového salátu namažte měkkým máslem. Vložte hodinu nebo půl do lednice. Před podáváním misku ozdobte podle vlastního vkusu.

Italský salát s konzervovaným tuňákem

\ t

Budete potřebovat:

  • Konzervovaný tuňák (nejlépe filé ve vlastní šťávě) - 1 kus;
  • Vařené brambory - 2 malé hlízy (neberte “ kropení ”);
  • Kuřecí vejce (vařená vařená vařená) - 2 kusy;
  • Cherry rajčata - 5 kusů;
  • Olivový olej (ochucený suchou bazalkou nebo oreganem) - 30 g;
  • Čerstvě vymačkaná citronová šťáva - 1/2 lžičky L.;
  • Pěstované olivy - 8 kusů;
  • Parmazán - 75 g;
  • Zelená cibule a petržel - podle chuti;
  • Koření - podle chuti.

Recept:

  • Brambory nakrájejte na malé kostky nebo tenké proužky podle vlastního vkusu;
  • Rozdrcená vejce;
  • Libra tuňák do hladké mísy. Šťáva je lepší odstranit, nebo smíchat s omáčkou;
  • Připravte omáčku: umístěte různé pikantní bylinky (tymián, oregano, bazalku nebo rozmarýn) do určeného množství olivového oleje. Vložte citrónovou šťávu do olejové látky a dobře ji porazte vidličkou;
  • Nakrájejte cherry rajčata na čtvrtiny. Je lepší odstranit kůži;
  • Olivy nakrájejte na tenké kroužky;
  • Parmezán;
  • Nakrájejte bylinky (je lepší nepoužívat kopr);
  • Složky smíchejte v následujícím pořadí: první tuňák, vejce a brambory, pak olivy, následované parmazánem a zelení. Nakonec přidejte cherry rajčata, ochucte salátovým dresinkem a přidejte koření podle vlastního vkusu. Znovu jemně třít a dát trochunasáknout Podáváme na stůl v kudrnatém tvaru, zdobené lístky máty a drobky.

Salát s konzervovaným lososem

\ t

Budete potřebovat:

  • Konzervovaný losos - 1 plechovka (180-200 g);
  • Vařená mrkev - 1 střední kus;
  • Vařené brambory - 2 hlízy;
  • Kuřecí vejce (vařená vařená vařená) - 4 kusy;
  • Švestkové švestky - 150 g;
  • Loupané vlašské ořechy - 100 g;
  • Cedrové ořechy - 50 g;
  • Majonéza - 200 g.

Recept:

  • Připravte si koktejlové sklenice - podáváme v nich salát. Lze jej nahradit miniaturními miskami na hluboké pití;
  • Brambory nastrouhejte na hrubém struhadle. Bělky oddělte od žloutků vajec a proveďte je po jednom. Mrkev by také měla být nasekána struhadlem;
  • Rozmrazte švestky, osušte a nakrájejte na tenké proužky;
  • Vrstva koktejl ve sklenici ve vrstvách. Umístěte vrstvu lososa na dno, pak na něj položte brambory, po vaječných bílcích, pak mrkev, pak žloutky, na horní - švestky a nakonec nasekané ořechy. Nezapomeňte namočit každou vrstvu majonézou. Umístěte do lednice na půl hodiny, pak ozdobte a podávejte.

Konzervované rybí saláty jsou chutné, „útulné“, originální a výživné pokrmy, které určitě osloví vaše hosty i domácí. Výše uvedené recepty můžete doplnit libovolnými ingrediencemi dle svého uvážení.

Hlavní věc, nezapomeňte na harmonii kombinace v konečné chuti. Pěkněchuť k jídlu, a nechat takovou banální věc jako konzervované potraviny, bude vynikající základ pro váš salát!