Kuřecí a houbové občerstvení

Kdo nemá rád chutné, šťavnaté občerstvení? Myslím, že tyto chutné dorty již dlouho vstoupily do naší stravy. Domácí pochutiny jsou však dvojnásobně šťavnatější a chutnější! Chci říct recept, který mám moc rád. Existuje mnoho důvodů, z nichž jedním je jednoduchost tohoto receptu. Kuřecí a houbové občerstvení je neuvěřitelně šťavnaté, měkké a chutné. V naší rodině dostali další jméno: - Kurnik. Recept je jednoduchý.

Složky:

  • kynutého těsta - 0,5 kg.
  • kuřecí prsa - 0,5 kg.
  • žampiony - 300 gr.
  • sýr - 100 g.
  • sůl.

Způsob přípravy:

  1. Porce je určena pro 8 velkých občerstvení. Pokud je to žádoucí, porci lze zvýšit zdvojnásobením všech složek;
  2. Nakrájejte kuřecí řízek na malé plasty. Pokud se nakrájíme na velmi velké kousky, nesmí upéct;
  3. Žampiony také nejsou příliš velké a ne jemně. Sýr tři na hrubé struhadlo. Všechny ingredience jsou syrové. Nic nevařte ani nepečte;
  4. Dávám přednost listovému těstu, kynutého těsta. Je jemnější a měkčí. Rozdělíme se těsně na 8 čtverců nebo obdélníků, řezaných;
  5. Na pomoučenou desku vyválcovat čtverce o rozměrech asi 15 × 15 cm, čtverce by neměly být příliš tenké, ale silné. Optimální tloušťka je 5 mm;
  6. Poté položte výplň do vrstev. Dejte kuře do první vrstvy. Rozložili jsme ho na kopec a vrstvu. Pak dejte houby;
  7. A posypeme strouhaným sýrem na poslední vrstvu. Je to právě při pečení, které nám dodá šťavnatost
    občerstvení, namočenévšechny vrstvy. Trochu výše, ale trochu;
  8. Nyní začneme„balit“naše občerstvení. Skládáme krásné obálky. Take všechny konce náměstí a snížit je do středu;
  9. Pak se s lemem spojíme všechny hrany. Je nutné snažit se slepě slepit hrany tak, aby šťáva nevytékala ze svačinu;
  10. Na plech na pečení se stohem fólie nebo pečícím papírem na něj položte občerstvení. Dáme do předehřáté trouby na 180 stupňů po dobu 30 minut.

Je lepší použít režim konvekce. No, růžové, šťavnaté, domácí občerstvení s kuřecím masem a houbami je připraveno!