Lehký slavnostní předkrm: recepty pita chleba s rybami

Mnoho lidí připravuje rolky pita pro různé svátky. Tam je obrovské množství možností, ale nejoblíbenější recept s červenými rybami. Dávka svačina se ukáže velmi chutná, a to vše díky správně nasbíraným ingrediencím. Takovou misku můžete vařit za studena i za tepla.

Jak udělat pita rohlík s červenými rybami?

Složení výrobků je tak malé a proces je snadný, že i toto dítě může zvládnout i dítě. Můžete použít různé druhy červených ryb.

Složky:

  • 225 g soleného lososa;
  • 225 g taveného sýra;
  • chléb pita;
  • banda kopru.

Způsob přípravy :

  1. Chcete-li misku na konci vaření pohodlně složit, doporučuje se přikrýt stůl fólií a na něj umístit tenký list pečeného těsta. Délka by měla být asi 60 cm, sýr rovnoměrně rozložte.
  2. Nakrájejte losos na tenké plátky. Pro větší pohodlí použijte velmi ostrý nůž a navlhčete jej ve vodě tak, aby se nelepil.
  3. Kouskypoložte další vrstvu v určité vzdálenosti od sebe.
  4. Nakrájejte kopr a umístěte do další vrstvy.
  5. Pomáhat si s konci filmu, navinout tlustý váleček a nechat ho v chladničce alespoň hodinu, aby bylo vše namočeno.
  6. Zbývá pouze nakrájet na porce a může být podáván.

Jak vyrobit pita rohlík s konzervovanými rybami?

Ekonomičtější varianta, kterou si mnozí mohou dovolit. Můžete použít různé druhy konzervovaných potravin, ale podrobněji diskutujeme o receptu s tuňákem.

Složky:

  • 2 listy pita;
  • 2 vejce;
  • 125 g klobásy;
  • 3 nakládané okurky;
  • cín z konzervovaného tuňáka;
  • 2 lžíce. lžičky majonézy;
  • zelení.

Metoda přípravy :

  1. Začínáme s vejci, které je třeba vařit tvrdé, chladné a čisté.
  2. Poté je rozřezejte na malé kostky nebo na roštu.
  3. Stejným způsobem by měl být nasekaný a sýr.
  4. Okurky mohou být nakrájeny na kostičky a můžete grilovat. Chop greeny.
  5. Otevřete plechovku ryb a vypusťte stávající kapalinu. Samotný tuňák kaše s vidličkou.
  6. Zkombinujte všechny ingredience a pokuste se zjistit, zda chcete přidat sůl.
  7. Zbývá dát majonézu a všechno dobře promíchat.
  8. Položte polovinu připravené náplně na lavash list a vyrovnejte ji. V případě potřeby můžete přidat další majonézu.
  9. Nahoře přikryjte druhou fólií a položte zbývající náplň.
  10. Zbývá vytvořit misku, zabalitjeho přilepení film a nechat v lednici na pár hodin.

Jak udělat pita rohlík s rybami a krabími tyčinkami?

Tato možnost předkrmů je uspokojivější, protože se zvyšuje počet složek. Vzhledem k tomu, že vybrané složky různých barev, v souvislosti s miskou vypadá velmi atraktivní.

Složky:

  1. 4 listy pita;
  2. 135 g majonézy;
  3. 125 g krabí tyčinky;
  4. půl papriky;
  5. na svazku zelení a salátu;
  6. 175 g červeně uzených ryb;
  7. malý stroužek česneku.

Způsob přípravy :

  1. Vezměte 2 listy pečeného těsta a položte je na sebe. To má zajistit, že svačina není roztrhaná a vypadá celkově.
  2. Kartáč s majonézou smíšenou s mletým česnekem.
  3. Krabí tyčinky nakrájejte na tenké proužky a pepř nakrájejte stejným způsobem. Je důležité mít na paměti, že čím jsou složky přísnější, tím lépe se role válí.
  4. Vložte tyčinky a papriky do další vrstvy.
  5. Potom vložte další list a ne předsušený salát.
  6. Poslední list by měl být potřený majonézou a položen na něj tenké plátky ryb.
  7. Jemně svinete silnou rolku a zabalte ji lepící fólií.
  8. Nechte 2 hodiny v lednici a podávejte.
  9. Řez ostrým nožem namočeným ve vodě.

Recept na sledě sleďů

\ t

Sleď obecný je nejoblíbenější a cenově dostupná ryba. Jezte toodděleně, používané v salátech a občerstvení. Je vhodný pro naše jídlo.

Složky :

  • balení Lavash;
  • filé ze sleďů;
  • 150 gramů sýra;
  • 3 vejce;
  • mrkev;
  • svazek zelené cibule;
  • 3 stroužky česneku;
  • majonézu.

Metoda přípravy :

  1. Vařte vejce a mrkev.
  2. Cibuli nakrájíme a česnek protlačíme.
  3. Mrkev a sýr nastrouhejte na jemném struhadle.
  4. Přidejte jim majonézu a všechno dobře promíchejte.
  5. Řezy sleďů na malý pohár a zkombinujte s cibulí.
  6. Přidejte další strouhaná vejce a majonézu.
  7. Rozdělte pečené těsto na 2 části. Umístěte jednu polovinu na stůl pokrytý lepící fólií a naneste nádivku rybou v rovnoměrné vrstvě. Obalte druhý list a položte mrkev a sýrovou nádivku.
  8. Navíjejte roli tím, že vám pomůže s filmem.
  9. V chladničce ho vložte do 3,5 hodiny a při porcování nakrájejte na porce.

Jak vařit rohlíky a krevety?

Zvažte exotickou, ale ekonomickou verzi svačinu, protože recept používá jen velmi málo přísad. Losos lze zakoupit v obchodě, a můžete ho nakládat sami, což bude jídlo ještě chutnější.

Složky :

  • list Pita;
  • 100 g slaně nasoleného lososa;
  • 100 g krevety;
  • 2 tavené sýry;
  • 90 g majonézy.

Způsob přípravy :

  1. Naplňte zmrazené krevety vodou, nechte je zapnuténěkolik minut a odstraňte kapalinu.
  2. Nakrájejte losos na tenké plátky.
  3. Pojďme pracovat na sýru, který se doporučuje nechat nějakou dobu v mrazáku, takže je vhodné brousit na struhadle.
  4. Zakryjte stůl lepící fólií a položte na něj hlavní složku, kterou musíte určit obdélníkový tvar.
  5. Nalijte ji majonézou a přidejte sýr.
  6. Vrchní plátky lososem a krevetami.
  7. Pomoci si s filmem, vyhrnout tlustý role.
  8. Zajistěte, aby nebyly žádné dutiny. Zabalte film a nechte v lednici půl hodiny. Před podáváním nakrájejte na porce.

Jak vařit šproty?

Další možnost z konzervovaných potravin. Mnozí si ani nemyslí, že takové šproty, které jsou mnohým známé, se mohou stát základem pro přípravu chutného a originálního občerstvení.

Složky:

  • šproty mohou;
  • 3 listy pita;
  • papriky zeleninové;
  • 200 g majonézy;
  • cibule;
  • půl citronu;
  • 0,5 tsp cukru.

Metoda přípravy :

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na malé kostky a zakryjte citronovou šťávou smíchanou s cukrem. Nechte působit 15 minut.
  2. Oloupejte papriky a nakrájejte na velké kousky.
  3. Vypusťte šproty ze šproty a umístěte je do mísy mixéru.
  4. Posaďte tam pepř a nakládanou cibuli.
  5. Pomocí mixéru vše rozmíchejte až do homogenní hmoty. To vše lze provést nožem.
  6. Majonézu vložte do výsledné hmoty a znovusmíchejte to.
  7. Umístěte hlavní složku na film a nahoře umístěte 1/3 náplně.
  8. Poté vložte další list, opět výplň a totéž s třetí vrstvou.
  9. S pomocí filmu rolují role.
  10. Zbývá nechat vsáknout do chladničky alespoň 30 minut.
  11. Když čas vyprší, nakrájejte na plátky a podávejte.

Jak vařit smaženou tresku?

Další originální verze svačinu, která se připravuje za půl hodiny. Mnoho lidí to nazývá rohlíky, protože rolky budou malé.

Složky:

  • 2 listy pita;
  • 325 g tresky obecné;
  • 2 okurky;
  • 75 g sýra;
  • 225 g majonézy;
  • stroužek česneku;
  • mouka;
  • sůl;
  • pepř;
  • rostlinný olej.

Přípravné kroky :

  1. Filet z tresky umyjte v tekoucí vodě, osušte a nakrájejte na podlouhlé kousky.
  2. Sůl, vařte v mouce a smažte až do kvašení.
  3. Pita chléb rozdělen do 4 obdélníků, přibližně 15x20 cm.
  4. Nastrouhejte sýr a smíchejte s majonézou, přidejte česnek procházející lisem a dobře promíchejte.
  5. Nakrájejte okurky na kroužky.
  6. Pita chléb musí být namazán omáčkou. Na okraj položte okurky a plátky tresky, pak je rozbalte jako palačinku.

Uvažovali jsme o nejoblíbenějších a nejjednodušších způsobech, jak připravit občerstvení, které ozdobí jakoukoli dovolenou, ale obecně si ji můžete každý den potěšit.