Manti z růžového lososa

Manty je jedním z nejoblíbenějších pokrmů Rusů. Jsou vařeny na prázdniny i na obyčejné dny. To je šťavnaté, chutné maso jídlo. Ale neméně chutné jsou mravenčí ryby. Plnění růžového lososa je velmi šetrné, což dělá pláště měkké. A recept je velmi jednoduchý.

Pro přípravu potřebujeme:

Výplň:

  • růžový losos - 1 díl, vepřové - 12 dílů;
  • bochník - 12;
  • cibule - 1 hlava;
  • sůl.

Těsto:

  • slepičí vejce - 2 kusy;
  • mouka - 5 sklenic;
  • teplá voda - 1,5 šálky;
  • sůl - 12 tsp.

Vaření:

  1. Těsto rozmíchejte. Vyléváme mouku do kopce. Uděláme v ní výklenek, rozbijeme vejce a nalijeme teplou vodu, sůl. Voda by měla být teplá, ale v žádném případě horká;
  2. Hněte, až do homogenní hmoty, bez hrudek. Těsto by mělo být těsné. Zakryjeme destičkou a necháme 20-30 minut;
  3. Nádoba na vaření. Už jsem řekl, že nádivka dopadá neuvěřitelně něžně. Samotný růžový losos je suchá ryba, takže přidáváme vepřové maso na mleté ​​maso. Nakrájejte ryby, odstraňujte kosti nebo připravujte filé;
  4. Není nutné brát vepřové filety, ani špatné, pokud jsou vrstvy tuku. Vše zkroutíme přes mlýn na maso, přidáme bochník chleba namočeného v mléce, cibuli a sůl. Vše míchejte, dokud nebude homogenní konzistence. Plnění připravené;
  5. Poté, co těsto stálo, z něj udělejte drobné klobásy, ale aby nebyly příliš tenké a rozřezaly je na plátky. Plátky drobky v moucea rolujte v kruzích. Kruhy by měly mít průměr přibližně 10 cm a neměly by být příliš tenké. Jinak se manti roztrhne;
  6. Pak vložíme maso do našich kruhů. Je lepší to udělat vidličkou, alespoň pohodlnější. Nepřehánějte to s masem a příliš mnoho. Kousek 4 cm postačí;
  7. Nyní nejzajímavější jsme dali obálky. Vezmeme střed protilehlých hran, uděláme je asi 4 cm dlouhé, ostatní protilehlé hrany spojíme se začátkem švu;
  8. Mělo by se ukázat jako čtverec s ušima. Nyní spojujeme tyto uši dohromady. Měl pěkný kulatý manty;
  9. Výsledné manti, to je lepší na nějakou dobu, aby v mrazáku, takže se popadl. Pokud se jedná o funkci rychlého zmrazení, je to obvykle vynikající. Poté vaříme 35 - 40 minut;
  10. Můžete použít vaření pláště, více vaření, vařím manty ve dvojitém kotli.

No, šťavnaté, jemné, domácí pláště růžového lososa jsou připravené! Bon appetit!