Naučte se vyrábět vepřové rolky a nemusíte vymýšlet něco, co by překvapilo vaše blízké

Když se blíží svátky, chceme překvapit naši domácnost něčím zvláštním. Často jsme líní vařit něco složitého a originálního v typický den, ale když chceme oslavit určitý den, pak už děláme krásné pokrmy.

Chcete-li ozdobit sváteční stůl, můžete se naučit, jak připravit sekanou z vepřového peritoneum nebo s různými přísadami. Jedná se o skvělou verzi originálního pokrmu, který osloví všechny kromě vegetariánů. Ve skutečnosti, tam je mnoho receptů, a který si vybrat, je na vás rozhodnout. Naším úkolem je představit Vám ty nejchutnější a nejoblíbenější. Pokud víte, jak vařit alespoň trochu, pak budete úspěšní, měli byste být trpěliví. A s praxí se zlepšíte a ochutnáte.

Co potřebujete vědět o vepřovém rolku?

Je třeba zmínit několik odlišností:

  • maso by mělo být ploché, aby se usnadnilo otáčení;
  • Otáčejte pevně, aby se výplň nevylila;
  • na konci vaření nezapomeňte vázat výrobek kulinářskými nitěmi tak, aby se obsah neroztáhl;
  • není mi líto koření, takže vaše jídlo je více pikantní a chutné.

Jak vařit sekaná vepřová

\ t

Fascinující proces začíná nákupem hlavní složky - masa. Musíte si vybrat plochý a široký kus, pak doma použít kulinářské kladivo porazit maso a přidat koření podle chuti. Po tom rolka svíčková. Můžete přidat jakékoli nádivky, které chcete. Můžete vařit v každém případě - vařit, smažit, vařit, péct.

Zde je recept, který vám umožní vytvořit takovou roli.

Abychom mohli začít, upozorníme na složky:

  • kilogram vepřového masa;
  • sušené meruňky - 100 g;
  • 1 cibule;
  • tvrdé sýry;
  • koření;
  • sůl podle chuti.

Způsob přípravy:

  1. maso nakrájejte, poražte, přidejte sůl a koření;
  2. nalijte sušené meruňky s vroucí vodou, aby bylo měkčí;
  3. cibuli jemně nakrájejte;
  4. krájený tvrdý sýr nakrájejte na malé kousky;
  5. veškerou náplň dejte na maso a zabalte;
  6. dejte misku do tvaru na fólii a pečte v troubě;
  7. pravidelně kontrolovat připravenost;
  8. Podávejte teplé nebo studené s nakládanou nebo zkvašenou zeleninou.

Jak vyrobit sekanou s houbami

\ t

Toto jídlo je velmi jednoduché. Stojí za to to jednou vařit a bude to vaše specialita.

Struktura zahrnuje:

  • vepřová panenka (asi půl kilogramu);
  • 500 g hub;
  • 2 cibule;
  • koření;
  • sůl podle chuti.

Chcete-li omáčku, budete potřebovat:

  • 1 cibule;
  • krém - 250 ml;
  • 400 g hub;
  • lžíce másla;
  • 1 lžička. prosévanémouka;
  • dvě lžíce zakysané smetany;
  • sůl.

Metoda přípravy:

  1. Pro doplnění smažte cibuli na másle několik minut;
  2. pak přidejte houby;
  3. po soli a smažte až do uvaření, sledujte houby;
  4. maso nakrájejte na polovinu, až do konce;
  5. Nalijte maso a přidejte koření podle chuti;
  6. vložil do ní náplň;
  7. pak tvoří konce a kravatu na koncích a kravatu po celé délce s malým odstupem tak, aby výrobek dobře držel;
  8. položte svíčku do trouby na půl hodiny, po malém pečení;
  9. poté připravte omáčku. Cibuli smažíme na másle, přidáme houby a koření;
  10. pak přidejte mouku a přidejte smetanu;
  11. na konci můžete přidat zakysanou smetanu (pokud je to žádoucí);
  12. když je svíčková připravená, vyjměte ji z trouby a nechte ji mírně vychladnout;
  13. pak střih příze a podáváme s lahodnou hotovou omáčkou a přílohou.

Jak vařit sekanou s vejci

K tomu budete potřebovat:

  • svíčková;
  • 1 cibule;
  • 4 lžíce mléka;
  • některé zelené;
  • některá sůl;
  • koření.

Příprava:

  1. maso přeskočit přes tisk;
  2. vyrobit mleté ​​maso;
  3. porazit vejce mlékem;
  4. například jemně nasekejte petrželku;
  5. vše kombinovat s mletým masem;
  6. pak cibuli smažte a přidejte do misky;
  7. ve spodní části formy položte fólii a vložte do kusu mletého masa;
  8. výrobek bude možné ozdobit vajíčkem, očistit předvařená vejce;
  9. Roztáhněte vejce spolu se sýrem rovnoměrně po celé formě náplně;
  10. vložte další část masa na výrobek;
  11. pak ho musíte pečit v troubě, předehřáté;
  12. po přípravě misky ji vyjměte z formy;
  13. nakrájíme na plátky jako chléb.

Gratulujeme, máte lahodné maso, které připomíná chléb! Podávejte se zeleninou a přílohou.

Jak vyrobit sekanou z mletého hovězího masa

Tuto metodu lze snadno připravit a výrobek nemusí být ani složen nebo zajištěn závitem. Miska je velmi vhodná k porci porcí, zejména zima. To přispívá k formě, která se získá na konci.

Aby bylo možné tuto jednoduchou variantu učinit, musíte si vzít malou náplň a rozložit ji v tenké vrstvě na fólii nebo film. Na to můžete dát jakoukoliv nádivku (z hub, sušených švestek, sušených meruněk, sýrů atd.) A rohlík. Můžete přidávat chléb, předem namočený v mléce nebo vodě, aby váš výrobek nevyšel sucho. Pečeme v troubě na plech nebo do formy, dokud se neobjeví kůra.

Vynikající vepřová rolka

Co může být užitečné, s výjimkou kusu peritoneum:

  • olej na vaření pro smažení;
  • malá hlava česneku;
  • sůl (podle chuti)
  • sojová omáčka;
  • koření a koření (podle chuti).

A musíte to takto vařit:

  1. maso opláchněte a nechte uschnout;
  2. neřežte plně svíčkovou;
  3. dále proveďte námrazu. Pro tento česnek musí být nasekané a přidat k oleji. Pak nalijeme omáčky a posypeme kořením;
  4. Nalijeme na něj maso a navíjíme ho.
  5. spojit výrobek, aby maso zůstalo ve tvaru;
  6. Umístěte misku na fólii a vložte ji do předehřáté trouby na plech nebo do pekáčku;
  7. za hodinu nebo jednu a půl, když se objeví kůrka, odstraňte naše stvoření z trouby;
  8. lze obsluhovat, jakmile se ochladí a odstraníte vlákno.

No, jak těžké je vařit sekanou v troubě? Jak vidíte, ne. Člověk musí jen začít vařit, a nemůže odolat jeho vůni.

A v budoucnu si vymyslíte své vlastní recepty a potěší své blízké svými výtvory. Bon appetit!