Ovesné otruby

V minulosti se cenily dámy s ladnými formami, ale současné standardy krásy zaznamenaly významné změny. Téměř každá dívka má tendenci být štíhlá, ale ne každý je o tom moudře moudrý.

Dražší dámy mohou samozřejmě ztratit drahé kilogramy drahým odborníkům na výživu a pro běžné ženy neexistuje jiná možnost než se uchýlit k nalezení nejoptimálnější diety pro rychlé hubnutí.

Je těžké je najít, ale prakticky nikdo nepřemýšlí o zdravotních rizicích, která jsou jimi způsobena. Pokud zhubnete, musíte to udělat správně, bez jakýchkoliv zvláštních namáhání a zatížení.

Je zde ideální řešení tohoto problému - ovesné otruby pro hubnutí. Mnozí lidé se opakovaně setkávají v lékárnách a obchodech s nabídkou koupit tento zajímavý produkt, ale kvůli nevědomosti, proč ho musel odmítnout koupit. Není to tak?

Ale nebuďte naštvaní, tento článek si klade za cíl co nejvíce říct o otrubách a jejich výhodách.

Složení, poškození a přínosy ovesných otrub

\ t

Zjistili jsme o jejich úžasných vlastnostech docela nedávno, nacházíme v nich vysoký obsah vlákniny, což je pro naše tělo nezbytné.

Ovesné vločkyotrubyje odpadní mouka.

Aktivují střevní mikroflóru, podporují produkci vitamínů skupiny B, které jsou zodpovědné za normální fungování nervového a imunitního systému, mozkovou činnost, výměnu energie, stav kůže.

Tyto vitamíny jsou vzácné a důvody, které k tomu přispívají, jsou četné: závislost na kouření, alkohol, káva a sladkosti. Ovesné otruby přispívají k jejich obnově a údržbě.

Jsou také bohaté na vitamíny ( A, E , skupinyB ), mikroprvky ( měď, zinek, draslíka další), obsahují 90% účinných látek Celozrnné přísady.Jsou pozoruhodným absorbentem , odstraňují škodlivé látky, toxiny a strusky z těla.

Odstranění je způsobeno jejich drsnou povrchovou strukturou, která vám umožní zbavit se několika kilogramů bez jakýchkoliv problémů. Často jsou tyto extra libry a jsou výsledkem kontaminace těla.

Obsahují až 17% bílkovin, které mají velmi vzácné složení aminokyselin, zejména leasingu. Zajišťuje normální fungování imunitního systému, podílí se na prevenci aterosklerózy a osteoporózy.

Je to růst kostí a pojivové tkáně. Produkuje protilátky, enzymy, kolagen a hormony. Jeho nedostatek vede k únavě a pomalému stavu celého organismu.

Vzhledem ke svému neuvěřitelnému chemickému složení otrub :

  • regulují fungování střev;
  • přispětčištění těla, odstranění toxinů, strusek;
  • po dlouhou dobu zachovávají pocit nasycení;
  • přispívají k hubnutí;
  • zlepšení kardiovaskulárního systému;
  • snížení cholesterolu;
  • prevenci diabetu snížením hladiny cukru v krvi;
  • zlepšit vidění;
  • posílit imunitu a celkové zdraví.

Příjem diabetu je běžný, blokuje hromadění cholesterolu v těle a nadměrné uvolňování glukózy. Kromě toho, pozitivní vliv na játra, žlučník, normalizovat jejich celkový stav.

Jejich nejzajímavější a hlavní rys je zrychlení metabolických procesů, které podporují spalování tuků.

Jejich kalorický obsah je malý, mírně vyšší než 300 kcal na 100 gramů.

Při požití absorbovat sliny a bobtnat. A když jsou v žaludku, dále absorbují tekutinu, která se zvyšuje přibližně 25krát. Proto otruby dávají dlouhý pocit sytosti, potlačují hlad.

Tato funkce je činí populární v různých dietách zaměřených na hubnutí. Pro dosažení pozitivního účinku by se otruby měly užívat s velkým množstvím tekutiny.

Kontraindikace

Bran se nedoporučuje pro osoby s problémy gastrointestinálního traktu, při exacerbaci chronických onemocnění, s gastritidou, vředy, adhezními procesy a kolitidou.

Nemůžete je brát pro hubnutí neustále, což zabraňuje vstřebávání mnoha živinvést k oslabení imunitního systému.

Jak vařit a jíst ovesné otruby pro hubnutí?

Je velmi snadné je připravit: pára ve vroucí vodě po dobu asi dvaceti minut, zbývající kapalina vypusťte. Náš výrobek je připraven k použití.

Mohou být konzumovány kdykoliv během dne, ale je nejlepší použít je jako nádhernou a chutnou snídani nebo jako vydatný oběd. Efektivnější použití s ​​tekutinou, protože je vždy lepší pít s dostatkem mléka, vody, šťávy nebo čekanky.

Můžete konzumovat jako samostatný produkt a přidávat do různých jídel, pečiva, obilovin, chleba, koláčů, palačinek, zeleninových lahůdek, polévek kefír nebo mléko.

Suché otruby se skladují v chladničce v uzavřené nádobě po dobu nejvýše jednoho roku.

Namočené otruby, oblékané zakysanou smetanou nebo obyčejným jogurtem, jsou skvělé pro zeleninové saláty.

Svou rodinu můžete udělat šťastnou, takovou dietní a výživnou misku :

  • Nakrájejte pět umytých středních mladých tyčinek, dejte je do formy, podle chuti nasypte, posypte dvěma lžícemi olivového oleje, pečte v troubě asi 15 minut;
  • Smíchejte čtyři lžíce otrub s kmínem, solí a moukou. Do této směsi přidejte čtyři lžíce olivového oleje a vmasírujte ji do drobků našimi rukama;
  • Výsledné drobky vylévají do cukety a znovu se vloží do trouby. Pečeme do zlatavě hnědé.

Denní sazby bran

Začněte si je brát, které potřebujete, jako každý neznámý subjektv malém množství. Zpočátku bude dostatek lžíce otrub, pak postupně objem může být zvýšen. Maximální denní dávkaotruby není více než tři lžíce nebo 30 gramů.

Tato dávka se rovná 700 gramům vařené mrkve, 800 gramů zelí nebo přibližně 1,5 kilogramu čerstvých jablek, nyní si můžete jen představit, jaké jsou skutečné výhody tohoto produktu.

Ovesné otruby jsou velmi užitečné, aby se dosáhlo správného účinku, musíte vzít tři lžíce na měsíc a každý den, dodržovat stanovenou normu, aby nevznikly nežádoucí důsledky na vaše tělo, jako jsou například zažívací problémy.

Branky lze nakupovat v téměř každém supermarketu jako samostatný produkt nebo jako součást různých snídaňových cereálií.

Tovární výroba může obsahovat velké množství málo užitečných přísad ve formě soli, cukru, různých barviv, proto je velmi důležité je připravit doma.

Všechny chutné a uspokojivé hubnutí!