Pollack dušené v zakysané smetaně s cibulí a mrkví

Postoj k rybám tohoto druhu je poněkud odmítavý. A její chuť je " jako tráva ", a je vždy k dispozici, což znamená, že výrobek není tak dobrý, jinak by byl nedostatek a prodával za jinou cenu.

Pollock Miracle Fish

Mezitím tato ryba patří do rodiny tresky obecné a má vynikající vlastnosti. Není možné přesně určit obsah kalorií - každá ryba jedí individuálně. Průměrně však můžeme říci, že energetická hodnota produktu je 72 kcal.

Složení masa pollock je: jod, chrom, vitamíny B, zinek, měď, kobalt, nasycené aminokyseliny ... Kombinace jodu a chrómu je taková, že umožňuje, aby tyto stopové prvky byly snadno absorbovány.

Zavedení pokrmů z tohoto druhu ryb do stravy alespoň každý druhý den, zapomenete na nedostatek jódu za měsíc. Tam je více vitamínu A v pollock játrech než játra tresky.

Kobalt je chemický prvek, který se v přírodních produktech vyskytuje jen zřídka. Ale je to díky němu, že hemoglobin stoupá, pomáhá žláze trávit se. Při použití pollockové anémie nedojde.

Zahrnutí této ryby do stravy lidí v důchodovém věku je prevencí osteoporózy, pomáhá dětem vyhnout se zubnímu kazu.

Škoda při konzumaci ryb se může vyskytnout pouze ve dvou případech:

  • pokud se plavou ve znečištěných oblastech světového oceánu - bohužel, zjistítefáze akvizice není vždy možná;
  • s individuální intolerancí na mořské plody.

Důležité informace pro ty, kteří odvrátili nos od pollock - tyčinky z krabů jsou vyrobeny z této ryby.

Výběr kvalitního výrobku

Každý ví, že musíte koupit rybu, která má příjemnou přirozenou rybí vůni, s jasnýma očima, bez ztmavnutí a dodávek krve, s elastickým tělem - po stisknutí se tvar povrchu rychle obnoví.

Ale ve většině případů je ochromen. Jak určit kvalitu? Existují 2 tajemství:

  • Rozmrazte jatečně upravenou kostru, kterou chcete snížit do vody. Stale produkt se rychle objeví
    povrch;
  • Je třeba propíchnout kostru horkým nožem. Pokud cítíte vůni hniloby - rybí stale.

Uvádí čerstvost produktu a obtížnost jeho řezání. Pokud je čerstvé, bude obtížné oddělit maso od kosti. V hnijícím rybím těle se maso z kostí odlupuje.

Recepty pollockových jídel

Nejjednodušší způsob, jak vařit čerstvě mražená těla, je smažit je. Pomocí různých koření a koření můžete dosáhnout vynikající vůně. Chuť pollocku není příliš bohatá, takže úspěch misky na výtoku závisí na způsobu vaření a přítomnosti příchutí.

Složky Požadováno:

  • hlavní výrobek;
  • mouka;
  • koření a koření podle chuti;
  • olej - zelenina nebo olivy;
  • Mléko, smetana nebo zakysaná smetana.

Vaření:

  1. Mimochodem, mnozí lidé dávají přednost tomu, aby do mísy přidali originální chuť s použitím jogurtu.
  2. Nejprve připravte pečivo, protože tato mouka je smíchána s kořením a solí. Jatečně upravená těla se nakrájejí na porce, z nichž každá je při rozvalování velkoryse válcovaná. Zahřívejte pánev, nalijte na něj slunečnicový olej, na každé straně smažte plátek až do zlatavě hnědé barvy;
  3. Pak se kousky složí do pánve na smažení nebo do železa, naplněného mléčným výrobkem - zakysaná smetana musí být mírně zředěna vodou, ale ukazuje se, že je příliš tlustá a dušená na mírném ohni asi půl hodiny;
  4. Nelíbí se mi vaření ryb v chrupu a chci tento proces urychlit? Kousky mohou být nality citrónovou šťávou a třeny kořením a bez mouky. Ale bez hašení omáčky, jídlo ztratí polovinu kouzla. Tato rozmanitost ryb má poněkud zvláštní chuť;
  5. Není nutné používat mléčnou omáčku - rajský protlak můžete zředit vodou, smíchat umělou a sójovou omáčku ze sojového citronu. Smažená ryba se nalije omeleta, jen poražená vejce, omáčka z vařené zeleniny s majonézou. Požadovaného výsledku se dosáhne experimenty.

Jako osoba, která má velmi rád ryby, chci navrhnout další recept obsahující tento výrobek. Dušená pollock v zakysané smetaně s cibulí a mrkví. Recepty na výrobu pollock jsou obrovské, ale to je místo, kde jsou ryby měkké a šťavnaté. Recept je velmi jednoduchý.

K vaření budete potřebovat:

  • 500gram pollock filet;
  • zakysanou smetanou;
  • cibule cibule;
  • mrkev.


Vaření:

  1. Filety musí být umyty a nakrájeny na velké kousky. Dejte do hluboké pánve;
  2. Pak v misce udělej zakysanou smetanu. Nalijte trochu vařené vody a přidejte 5-6 lžíce zakysané smetany, dobře promíchejte a nalijte do ryb tak, aby bylo vidět;
  3. Díky zakysané smetanové omáčce jsou ryby obzvláště jemné;
  4. Nasaďte pomalý oheň po dobu 20-30 minut. Mezitím nakrájejte cibuli a mrkněte, pak přidejte, když je ryba téměř připravena. Vaříme dalších 10 minut.

Sůl podle chuti. Chutné hot ready!