Recepty na zdravá jídla sumců ve fólii a troubě

Některé hostesky patří k sumci, protože ryby se během smažení neuchovávají. Ale pokud to budete vařit správně, chuť jídel bude vynikající. Ryby mohou být dušené nebo pečené v troubě, smažené v těstíčku. Obsahuje velké množství prospěšných mastných kyselin, které musí být nutně přijímány.

Fanoušci ryb se snaží vymyslet nové receptury na vaření tak, aby chuť byla bohatá a rozmanitá.

Sumec ve fólii v troubě je jemný a šťavnatý. Ryby mohou být vařené placičky, podáváme s cibulí nebo zeleninou, přidáme do kastrolů. Filé se hodí ke smetaně, smetanovým omáčkám.

Kolik vařených sumců v troubě?

Tato otázka zajímá mnoho žen v domácnosti. Není třeba ho udržovat v troubě déle než 30 minut, jinak se vyschne.

Pečeme ve fólii

Sumec v troubě a ve fólii se vaří velmi rychle - večeře bude připravena za 15-20 minut.

  1. 200 g rýže se vaří, dokud není připravena, položte ji na fólii. Nasaďte steak nahoře a přidejte trochu soli;
  2. Nakrájené rajče položte na ryby a nalijte zakysanou smetanu na přísady. Sýr strouhejte a rovnoměrně rozdělte v misce;
  3. Nyní můžete fólii zabalit. Zkontrolujte, zda nejsou žádné díry, jinak bude šťáva vytékat a jídlo bude suché, bez ohledu na to, kolik doplňků přidáte;
  4. Zahřejte troubu na 180 stupňů a ryby vložte do fólie po dobu 15–20 minut;
  5. Před podáváním ozdobte zelení. Fileta bude obzvláště šťavnatá a jemná, pokud je po jídle konzumována, horká.

V peci

Existuje mnoho receptů na výrobu sumců v troubě. Filet se strouhankou lze podávat s přílohou nebo jíst samostatně.

Ukazuje se nejměkčí a taje v ústech.

  1. Umyjte ryby a vyjměte kosti;
  2. Filet vložte do předem naolejované formy, soli a pepře;
  3. Nakrájejte cibuli na půlkruhy, umístěte na vrchol. Namažte majonézou nebo zakysanou smetanou a posypte strouhankou;
  4. Sumec se připravuje za 20 minut.

Pokud chcete, aby jídla byla úplná a uspokojivá, mohou být ryby vařené s bramborami.

  1. Nakrájejte na malé porce a vložte do mazané formy;
  2. Oloupeme brambory a nakrájíme na kostičky nebo plátky, položíme na ryby. Sůl a pepř;
  3. Pokud je spousta brambor, pak dát polovinu, pak dát cibulové kroužky, sůl, pepř, a pak dal zbytek brambor a soli znovu;
  4. Nahoře s majonézou (tři lžíce) a vařte asi 30-35 minut. Podáváme se salátem z čerstvé zeleniny.

Další rychlé a uspokojivé jídlo - sumec vařený v květináčích.

  1. Odstraňte velké kosti z ryb, brambor z kostek;
  2. Cibuli a mrkev nakrájejte na jemně hnědou;
  3. Dolehrnec nalít trochu rostlinného oleje, dát ryby, a pak brambory;
  4. Zeleninu položte nahoře, sůl a koření;
  5. Naplňte ingredience vodou nebo vývarem a vložte do předehřáté trouby. Po 20 minutách se můžete dostat a sloužit.

S hráškem a brokolicí

\ t

Zoubkované zejména se zeleninou. Jeho chuť je ještě bohatší a sytější. Tato ryba může být použita pro přípravu dietních jídel, protože je nízkokalorická a bohatá na užitečné prvky.

Aby bylo jídlo nejen chutné, ale také krásné, vezměte hrášek a brokolici. Bohatá zelená barva zvýrazňuje bělost ryb.

Jak vařit sumec se zeleninou v troubě?

  1. Opláchněte a osušte steak, a pak jej položte na fólii, předběžně ho rozložte na plech;
  2. Sůl a pepř. Zeleninu nasaďte, lehce ji osolte. Zabalte steak se zeleninou do fólie a odešlete k vaření;
  3. Po uplynutí 15 minut fólii rozložte a otevřete dalších 10 minut;
  4. Když je horní část zčervenaná, můžete dosáhnout.

Pohanka vařená s touto rybou je voňavá a jemná.

  1. Vařenou kaši vařte až do vaření v rybím vývaru;
  2. Nasaďte fólii na plech a rovnoměrně položte pohanku. Nahoře rozprostřete steaky sumce a vytvořte zeleninovou vrstvu. Můžete použít cibuli, mrkev, papriku;
  3. Nalijte na vrchol zakysané smetany nebo majonézy a vložte do předehřáté nádobytrouba po dobu 25 minut.

Vědět, jak vařit sumce v troubě, můžete vždy potěšit svou rodinu chutnými a zdravými pokrmy. Existuje mnoho receptů na vaření, takže se ryby nebudou nudit.