Různé chutné pokrmy na pánvi s mletým masem

Můžete vyrobit nejen kotlety z mletého masa, ale také mnoho různých pokrmů, které jsou vhodné pro každodenní i slavnostní menu. Můžete vařit druhé kurzy a občerstvení. Výrobek je nejlépe vařený vlastními rukama, ale pokud na to není čas, pak to bude možné. Zvažte několik osvědčených a jednoduchých receptů.

Recept na squash s mletým masem na pánvi

Chcete si udělat chutné a uspokojivé občerstvení, pak použijte tyto recepty. Miska je velmi jednoduchá a každý ji zvládne. Výborná volba na snídani. Připravené přísady vydrží 1-2 porce.

Připravit tyto produkty : pár cuket, 225 g mletého masa, pár výhonků zelené cibule, vejce, koření a sůl

Kroky vaření :

  1. mleté ​​maso může udělat sám nebo koupit ready-made v obchodě. Přidejte k ní nakrájenou zelenou cibuli a koření. Smíchejte vše dobře a nejlépe ze svých rukou;
  2. Cukety umyjte a nakrájejte na kruhy o tloušťce asi 1 cm. Extrahovaná část zeleniny může být jemně nasekaná a přidaná do masa, ale to je volitelné;
  3. inmalá mísa, rozšleháme vajíčko a ponoříme do ní cuketové kroužky, a pak ho pošlete na horký olej na pánvi. Ve středu každého kruhu vložte lžičku náplně, lehce zatlačte dolů, aby nic nevypadlo. Zbývající vejce nalijte přes vrchol a nezapomeňte dát sůl a pepř. Smažte na obou stranách na pánvi, dokud se nestříhne. Občerstvení je chutné jak teplé, tak i studené.

Cuketa s mletým masem na pánvi s houbami

\ t

Můžete vařit nejen zeleninové kruhy, ale také je rozřezat na kostky a získat něco podobného dušenému. Pro chuť a chuť doporučujeme přidávat houby, které mohou být jak nakládané, tak čerstvé.

Při vaření vezměte: 2 cuketa, 300 g masa, 225 g hub, cibule, sůl, koření a rostlinný olej.

Kroky vaření :

  1. maso nakrájejte pomocí míchačky nebo mlýnku na maso. Omyjte squash a nakrájejte na kostičky střední velikosti. Pokud je zelenina stará, pak musíte odstranit kůru a semena. Oloupané loupané cibule, nakrájené na půlky prstů a houby na plátky nebo nakrájené na kostičky;
  2. v horkém oleji smažte cibuli nejprve až do zlatova, a pak přidejte mleté ​​maso, a po 5 minutách. a houby. Smažte, dokud se kapalina neodpaří a nerozbije kousky masa. Na pánev dejte cuketu a vařte do měkka. Na konci přidejte sůl a koření. Podáváme s greeny.

Recept na lilek s mletým masem na pánvi

\ t

Další jednoduchá možnost občerstvení, která má neuvěřitelnou chuť a vůni. Miska se podává samostatně neboKombinujte s různými přílohami a saláty.

Pro vaření vezměte následující produkty : 2 středně velké lilky, cibuli, 300 g mletého masa, svazek zelených, 3 vejce, 2 stroužky česneku, sůl, 3,5 lžíce. lžíce mouky, rostlinného oleje a pepře.

Kroky vaření :

  1. pro začátek lilku, dobře je umyjte a osušte papírovými ručníky. Poté je nutné vyříznout modré desky šikmo, jejich tloušťka by neměla být větší než 0,7 cm, zeleninu posypeme hrubou solí, promícháme a necháme chvíli stát, dokud šťáva nevynikne. Po tom vše ručně stáhněte a opláchněte tekoucí vodou;
  2. oloupanou cibuli nakrájenou na plátky, pak poslat mixérem a sekanou. K tomuto účelu můžete použít také struhadlo a mlýn na maso. Cibuli dejte na maso a poslat nasekanou zeleninu na prohlídku. Dalším krokem je přeskočit česnek přes lis nebo jemně nasekat. Musí být také přidán do masa spolu s vejcem, solí a pepřem. Všechno dobře promíchejte s rukama a pak udeřte na stůl, aby byla hmota jemná a vzdušná;
  3. Na plátky lilku dejte trochu nádivek, rozdrcením rukou. Roll je z obou stran v mouce, a pak je ponořte do vajíčka, které je třeba nejdřív rozšlehat. Na pánvi ohřejte máslo a lilek smažte masem na mírném ohni na jedné straně a pak na druhé straně. Mnozí se zajímají o informace o tom, kolik času smažit mleté ​​maso a lilek na pánvi. Neexistuje tedy žádný specifický čas, tak vařte, dokud se nevytvoří krásný.růžovost Obvykle trvá 10-20 minut.

Recept na těstoviny s mletým masem na pánvi

\ t

Ideální jídlo pro rodinnou večeři, jak se těší dospělým i dětem. Nejlepší je použít směs vepřového a hovězího masa, pak bude maso velmi šťavnaté a chutné. Obvykle vaří hodně těstovin a trochu náplně, doporučujeme opak. Připravené ingredience jsou dostačující pro 4-5 porcí.

Je nezbytné odebrat tyto produkty : 85 g těstovin, 0,5 kg mletého masa, cibule, mrkve, 2 lžíce. lžíce rajčatového pasty, 3 stroužky česneku, koření, soli a tvrdého sýra.

Kroky vaření :

  1. odloupněte cibuli a pak ji nakrájejte na malé kostky a smažte na zalistost v zahřátém oleji. Vyčistěte mrkev na struhadle a pošlete ji na cibuli. Vařte dalších 7 minut. a v případě potřeby přidejte olej;
  2. Nalijte vodu na těstoviny a vařte po varu, jak je uvedeno na obalu. Mleté maso důkladně hněte, protože by neměly být žádné kousky. Přidejte k tomu rajský protlak a trochu vody. Dobře promíchejte a vložte do masa česneku a koření prošlo tiskem. Všechno dát na pečenou zeleninu, promíchat a vše 10 minut vařit. Zbývá jen smíchat vše s hotovými těstovinami. Podáváme, předem sypané nasekaným strouhaným sýrem.

Mletý řízek v vejce

\ t

Nabízíme vám vynikající alternativu k kotletkám, které jsou již dost plné. Takové jídloMůžete vařit nejen pro denní menu, ale i pro dovolenou. Mleté maso je nutné stejně jako u masových kuliček, takže můžete použít obvyklý recept.

Chcete-li připravit toto jídlo z mletého masa na pánvi, musíte mít následující výrobky : 300 g masa, cibule, 3 lžíce. lžíce mouky a mléka, 3 vejce, rostlinný olej, sůl a pepř.

Kroky vaření :

  1. maso nakrájejte na mlýnek na maso nebo míchačku a také s loupanou a loupanou cibulkou. Ve výsledné hmotě přidejte pepř a vše dobře promíchejte;
  2. Vezměte rovnou desku a nalijte do ní trochu mouky a do druhé nádoby, kladivo ve vejci, přidejte mléko a metla dobře. Nalijte olej do pánve a dobře ohřejte;
  3. přistoupit k tvorbě řízků. Oddělte malé množství mletého masa a vytvořte ploché placky, na obou stranách je zatlačte dlaněmi. Po úpravě okrajů spusťte nejdříve řízek do mouky a poté do vaječné směsi. Vložte masové kuličky do pánve a musíte nejprve smažit přes vysoké teplo a pak ho snížit. To umožní vytvořit krásnou kůru, která zachová šťavnatost masa. Smažte na obou stranách a podávejte.

Růžičková kapusta s karbonátky

Další originální a jednoduché jídlo, které vyžaduje mleté ​​maso, a to je nejlepší, aby se směs vepřového a hovězího masa, která vám umožní získat středně šťavnaté a štíhlé karbanátky.

Vezměte následující produkty : 300 g růžičkového kelu,cibule, mrkev, 1 polévková lžíce. Lžíce soli a koření, 3 lžíce. lžíce rostlinného oleje a 400 g mletého masa.

Kroky vaření :

  1. cibuli nakrájejte na malé kostky a smažte v horkém oleji, dokud nebude průhledná. Pak dejte nastrčenou mrkev a pokračujte v smažení. Zelí ponořené ve vroucí vodě a vaříme 10 minut;
  2. Do mletého masa přidejte koření a sůl a pak vytvořte malé kuličky o velikosti zelí. Dejte je na pánvi na zeleninu, a teď je důležité vědět, kolik času na přípravu pokrmu. Doba vaření - 20 min. Čas od času je důležité zasahovat. Zbývá ještě hotové zelí a smažit dalších 10 minut.

Všechny považované pokrmy jsou jednoduché, ale zároveň potěší i náročné gurmány svým vkusem a vůní.

Pokud chcete, můžete do výplně přidat různé koření a zelení, které pouze zpestří chuť.