Různé recepty na salát "Dámské rozmary" - chutné a uspokojující jídlo pro dovolenou

Nejen nepříjemné dojmy, ale i chutné pokrmy jsou spojeny s dámskými rozmary. Recepty slavného salátu jsou jednoduché, zřejmě tak, aby si ho každý mohl vařit pro svou milovanou ženu. Různé potraviny mohou být kombinovány v jedné desce, od masa a zeleniny až po ovoce a ořechy. Zvažte několik dostupných a jednoduchých receptů.

Recept na salát "Žena rozmaru" s švestkami

Jednoduchá nádoba na vaření, která je uložena ve vrstvách. Je třeba mít na paměti, že potrvá určitý čas. Vybrané produkty v misce jej činí velmi výživným a chutným.

Pro tento recept se sušenými švestkami je třeba připravit : 0,5 kg prsu, 4 vejce, několik okurek, 175 g sušených švestek, 110 g vlašských ořechů, zelených, 125 g majonézy a koření.

Postup fázového vaření :

  • Nejprve připravte filety, ze kterých se odstraní film a omyje. Dejte ji do hrnce, přikryjte vodou, položte na oheň a přiveďte k varu. Posypte sůl, odstraňte vytvořenýpěna a vařit při minimálním teple půl hodiny, dokud nebude měkká;
  • Vařte vejce, oloupejte a nakrájejte na hrubé struhadlo. Hotové maso nakrájejte na malé kostky;
  • Umyjte švestky a odstraňte kameny a pak je rozřezejte na malé kousky. Čisté okurky sekat brčka. Ořechy rozbili v mixéru;
  • Salát rozprostřete ve vrstvách. K tomu si můžete vzít hluboký nebo plochý pokrm. Nejprve rozložte okurky, po kuře, sůl a pepř ochutnat, a pak dal vrstvu majonézy. Další vrstvou je polovina připravené švestky, vejce a omáčka na vrcholu. Zůstane, aby švestky a ořechy. Ozdobte všechny nakrájenými zelení. Nechte pár hodin v chladničce a podávejte.

Recept na vaření salátu "Žena rozmaru" s kuřecím masem

Zvažte restauraci, která svým vkusem překvapí i náročné gurmány. Přísady na první pohled dávají neobvyklý výsledek.

Pro tuto misku je třeba připravit : polovinu grapefruitu, celeru, prsu, pár hrotů salátu, 2,5 lžíce. lžíce piniové oříšky, 4 lžíce. lžíce jogurtu bez plniva, půl citronu a 1 lžička hořčice.

Postup fázového vaření :

  • Kuřecí prsa by měla být vyčištěna a promyta. Vařte, ochlaďte a nakrájejte na malé kostky. Oloupeme citrusy a z nich uděláme filet, to znamená, že dužinu rozřízneme na plátky bez přepážek;
  • Celer nakrájejte na plátky. Ořechy osušte v suché pánvi, což jim umožní lépe odhalit jejich chuť. Omyjte listy salátu apat suché Kombinujte všechny produkty v hluboké misce;
  • Aby se obvaz, smíchejte citrónovou šťávu, jogurt a hořčici. Dobře promíchejte a omáčku vložte do salátu. Doporučuje se podávat chlazené.

Recept na výrobu salátu "Rozmar" s jazykem a šunkou

Vzhledem k přítomnosti gurmánského vedlejšího produktu je jídlo vynikající a doslova se rozpouští v ústech. Různé chutě jsou kombinovány v jedné misce, což umožňuje získat neobvyklý výsledek.

Pro tento pokrm připravte následující sadu výrobků : 325 g hovězího jazyka, 9 ks. houby, paprika, 2 nakládané okurky, 125 g šunky, majonézy a koření

Postup fázového vaření :

  • V první fázi se omyjí a seškrabují vedlejší produkty. Pošli ho na pánev, zakryjte vodou, dejte na sporák a vařte. Pokud chcete, můžete do hrnce přidávat zeleninu, která zlepší chuť. Odstraňte kůži z připraveného jazyka a nakrájejte na malé kousky;
  • Promyté houby nakrájejte na plátky a smažte v oleji až do uvaření. Pepřová oloupaná semena a sekanou slámu. Stejným způsobem uřízněte okurky a šunku;
  • Smíchejte všechny přísady, sůl, pepř a omáčku. Smíchejte a podávejte.

Recept na salát "Žena rozmaru" s ananasem

Navzdory malému seznamu složek je jídlo chutné a uspokojivé. Ananasy dělají kuře něžnější a sladší. V případě potřeby přidejte brambory nebo jinou zeleninu.

Pro tento pokrmTento soubor složek by měl být užíván : 225 g filé a konzervovaného ananasu, 115 g tvrdého sýra, 2 stroužky česneku, majonézy a koření.

Postup fázového vaření :

    Čisté a umyté filety vložte do hrnce, přikryjte vodou, přidejte sůl, pepř, vavřín a případně další koření. Nasaďte kamna a vařte až do konce. Doporučuje se maso zchladit ve vývaru, který zachová šťavnatost;
  • Nakrájejte filet s ananasem na malé kostky. Nasekaný sýr nakrájejte a loupaný česnek přeskakujte;
  • V salátové misce smíchejte připravené ingredience, přidejte sůl a pepř, abyste ochutnali, a pak vše sezonte majonézou. Před použitím držte misku několik hodin v chladničce.

Recept na salát "Ženský rozmar" s houbami

Houby a kuřecí maso jsou tradiční kombinací a díky ananasu je jídlo velmi originální. Jsme si jisti, že ozdobí jakýkoliv sváteční stůl.

Pro tuto misku je třeba připravit : 275 g marinovaných žampionů a konzervovaného ananasu, prsa, cibule, majonézy a másla.

Postup fázového vaření :

  • Vezměte kuře a vařte v osolené vodě, ochlaďte a nakrájejte na kostku. Houby řezané plátky a cibule - půlkruhy. Na horkém oleji smažte cibuli až do zlatova a přidejte k ní šampaňské. Pokračujte v smažení až do uvaření;
  • Nakrájejte ananasy na kostky a přidejte k nim další připravené suroviny,dát majonézu a smíchat.

Jak vařit salát "Žena rozmaru" s jablky?

Toto jídlo používá zdánlivě neslučitelné složky, ale jablka dělají jídlo něžnějším a světlejším. Můžete si vzít sladké i kyselé ovoce.

Pro tento recept je třeba vzít takový soubor výrobků : 325 g filé, 3 vejce, 2 jablka, 100 g mandlových ořechů, 100 ml smetany, koření a cukru a majonézu.

Postup fázového vaření :

  • Ve vodě s kořením vařte maso až do uvaření, pak ho ochlaďte přímo ve vývaru a nakrájejte na proužky. Vařte vejce odděleně a nakrájejte na kostičky;
  • Ořechy osušte trochu v suché pánvi, což umožní lépe odhalit chuť a vůni. Pak je rozemele v mixéru. Pro salát míchejte všechny připravené ingredience, přidejte koření;
  • Chcete-li obvaz, smíchejte smetanu a majonézu v mixéru. Přidejte připravenou omáčku a promíchejte.

Jak vařit salát "Žena rozmaru" s krabími tyčinkami?

Máte-li krabí maso, můžete ho použít, ale krabí tyčinky jsou cenově dostupnější variantou. Vzhledem k tomu, že produkty jsou vybírány v různých barvách, miska má atraktivní vzhled.

Pro tento recept byste měli připravit následující produkty : 4 vejce, 2 cibule, 250 g krabí tyčinky, jablko, ocet, 150 g sýra, sklenici zeleného hrášku, majonézu a koření.

Postup fázového vaření :

  • Nejdříve musíte nakládat cibuli, kterápředčistěte, omyjte, nakrájejte a nalijte ocet. Zeleninu nechte hodinu. Otevřete hrášek a umístěte ho do cedníku, aby se kapalina vypustila;
  • Vařte vejce, vychladněte, oloupejte a oddělte bílé od žloutků. Nejdřív se rozdrťte na hrubém struhadle a na druhém na malém. Krabí tyčinky rozmrazí a nakrájíme na malé kousky;
  • Proteiny umístěte na dno salátové mísy a nahoře nasekané strouhané sýry. Namažte všechny majonézy. Další vrstvou je cibule, půl připravený hrášek a omáčka. Poté rozložte krabí tyčinky a nahoře je oloupané a strouhané jablko. Zbývá zbývající hrášek, všechno potřete majonézou a ozdobte žloutky. Nechte misku několik hodin v chladničce, aby se namočila.

Bez ohledu na to, jaký salát si vyberete, jsme si jisti, že se každému bude líbit. Můžete změnit složení složek, experimentovat s chutí.