Růžové karbanátky z lososa s omáčkou

Při vaření růžového lososa je třeba vzít v úvahu - maso této delikátní drahé ryby je trochu suché. Pokud znáte možnosti různých omáček, pak se nemusíte starat o tuto vlastnost ryb.

Chci sdílet jeden velmi chutný recept z mých oblíbených mletých ryb.

Toto jídlo uspokojí všechny rybí labužníky.

Růžové karbanátky z lososa jsou neobvykle jemné a šťavnaté.

Navíc jim připravím omáčku, aby příloha nebyla suchá.

Složky:

Plnění:

  • růžový losos - 1 díl, vepřové - 1/2 díly;
  • bochník - 12;
  • cibule - 1 hlava;
  • sůl.

Pro omáčku:

  • mrkev - 1 kus;
  • cibule - 1 hlava;
  • sůl;
  • suché greeny;
  • bobkový list;
  • rostlinný olej.

Metoda přípravy:

  1. Nádoba na vaření. Používám ho k vaření různých pokrmů. Moc se mi líbí, protože je to jemná chuť. Samotný růžový losos je suchá ryba, takže přidáváme vepřové maso na mleté ​​maso. Nakrájejte ryby, odstraňujte kosti nebo připravujte filé;
  2. Vepřové maso není nutné brát filety, i když není špatné, pokud jsou vrstvy tuku. Vše zkroutíme přes mlýn na maso, přidáme bochník chleba namočeného v mléce, cibuli a sůl. Vše míchejte, dokud nebude homogenní konzistence. Plnění připravené;
  3. Pak se válíme kulaté karbanátky o průměru asi 4-5 cm a do dvojitého kotle na 20-30 minut. Můžete vařit karbanátky a vařit v manto a dokonce v pánvi a troubě. Ale líbí se nám to ve dvojitém kotli, protože jsou velmiměkké a nemastné;
  4. Mezitím vyrábíme omáčku. Tři mrkve na střední struhadlo, cibule. Vše, co kvasíme na rostlinném oleji až do zlatohnědé. Nalijte do malé pánve 2 šálky vody. Vykládáme tam cibuli s mrkví, přidáme bobkový list a zelení. Dusit doslova 2-5 minut a omáčka je připravena.

Můžete ochutnat vynikající šťavnaté karbanátky z lososa s omáčkou

Složky:

  • růžový losos;
  • cibule - nejlépe velká;
  • několik stroužků česneku;
  • běžné koření: sůl a pepř.

Způsob přípravy:

  1. Ryby jsou zbaveny kůže a kostí, filety jsou oddělené - pokud chcete velmi, velmi dietní pokrm. Pokud ne, můžete použít vše;
  2. Nejvhodnější je rozmíchat připravené ryby s cibulí a česnekem v mixéru. Můžete použít mlýnek na maso, ale mnoho červených drahých ryb " je ztraceno ";
  3. Mine sůl, pepř, tvoří průměrné velikosti karbanátky z ní. Každá z nich je zabalena ve fólii, pevně zabalena na všech stranách. Pár polotovarů by měl být asi 10-15 minut - v závislosti na jejich velikosti;
  4. Tato možnost je dobrá, protože do mrazničky ,můžete umístit připravené karbanátky a připravit je, když zbývá málo času na vaření.Mražené dušené maso trvá asi 20-25 minut;
  5. Pokud jsou předlisky rozmrazeny, jsou uvařeny stejně jako čerstvé maso. Pouze při odmrazování by fólie neměla být odstraněna. Šťáva vyteče spolu s vodou a fólie již nebude potřebná;
  6. Takto připravené knedlíky z lososa mohou být pečené ve fólii v pomalém vařiči nebo válcované ve strouhance před pečením. Bude těžké zavolat dietní pokrm ve strouhance, ale určitě to bude chutné, zejména pokud přidáte rajčatovou omáčku při podávání.

Velmi, velmi jemné karbanátky v omáčce z fazolí se připravují takto

Složky:

  • čerstvé mražené ryby - 1 ks;
  • dlouho vařená rýže již předvařená - půl sklenice;
  • nakrájené bílé zelí - 100 g;
  • cibule - 2 ks;
  • mrkev - 1 ks;
  • polosladké bílé víno - 250 ml;
  • plechovka konzervovaných bílých fazolí;
  • citronová šťáva v množství 15 g, tj. Lžíce;
  • oblíbené greeny.

75) Metoda přípravy:

  1. K chuti se přidává sůl, pepř a další koření. Losos keporkaký je očištěn od kostí a kůže, mletý v mixéru nebo rolován mlýnek na maso spolu s 1 cibulí a zelím. Rýže a koření se přidají do mletého hovězího masa, dobře promíchají až do hladkého stavu;
  2. Prozatím odložili a udělali omáčku. Cibule a mrkev jsou oloupané, nakrájené, smažené v rostlinném oleji. Jemná drť není nutná - jedná se o předběžnou úpravu;
  3. Pak se rozemele v mixéru s fazolemi.Kapalina není vypuštěna. Ve výsledné směsi přidejte víno, citronovou šťávu, koření a vše důkladně promíchejte;
  4. Masové kuličky jsou vyrobeny z mletého masa. Pak se nanesou na plech, předem namazaný rostlinným olejem;
  5. Má-li být nádoba pečena v pomalém vařiči, doporučuje se, aby byl pergamen umístěn na dně;
  6. Nalijte omáčku na karbanátky a vložte je do trouby na 20-30 minut. V pomalém sporáku jsou k dispozici 2 varianty vaření: „ smažení ” a „ pečení ”;
  7. Pro pečení je režim nastaven na 40 minut, pokud je vybráno „ smažení “, pak stačí 20–25 minut.

Pergamenové obložení pomáhá zamezit kontaminaci dna mísy. Můžete podávat růžový karbanátky z lososa na stůl s přílohou jakéhokoliv druhu. Jen nezapomeňte posypeme zelení! To nabídne jemné maso zvláštní pikantnost.