Sbíráme ingredience pro lahodné jídlo: naučíme se vařit polévku s klobásou

Solyanka je oblíbené první jídlo obrovského počtu lidí. Její láska k bohatství a originální chuti. Zahřeje se v chladných dnech a pomůže rychle uspokojit i vlčí hlad. Nejjednodušší verze této polévky zahrnuje párky v receptu.

Jak udělat hodgepodge s klobásou?

Začněme s nejjednodušší a nejběžnější možností. Polévka v tomto receptu je výživná, mírně ostrá a voňavá. Miska osloví dospělé i děti.

Pro tento recept na polévky s klobásou byste měli připravit následující seznam produktů :

  • 3,5 litru vody;
  • 175 g vařené klobásy;
  • 5 loveckých párků;
  • mrkev;
  • dvojice červené cibule;
  • 6 brambor;
  • 3 velké okurky;
  • 1 polévková lžíce. lžíce rajčatového pasty;
  • 3 citrónové klíny;
  • 100 g oliv;
  • olej;
  • sůl a koření.

Průvodce krok za krokem :

  1. Nalijte vodu do hrnce a přiveďte k varu.
  2. Vložte nakrájený brambor.
  3. Strouhanou mrkev nasekáme a cibuli nakrájíme na půlky.
  4. S klobásou se odstraní kůže a nakrájejí se na proužky a olivy a klobásy -kruhy.
  5. K přípravě obvazu v horkém oleji smažte cibuli a mrkev do měkkého stavu.
  6. Pošlete jim okurky nakrájené na kostičky.
  7. Vše promíchejte, přidejte pastu a dobře promíchejte.
  8. Při nízkém teple zhasněte po dobu 4 minut. a přeneste obsah pánve na pánev.
  9. Nyní je čas dát sůl, koření a klobásy.
  10. Když jsou brambory měkké, můžete do hodgepodge přidat olivy a citron. Podáváme s greeny.

Jak vařit polévku s uzenou klobásou v pomalém hrnci?

Polévku, která je připravena s pomocí nedávno populární techniky, říká mnoho lidí líná. Jde o to, že vše je připraveno v jednom kontejneru a čas je výrazně snížen. Chuť tohoto pokrmu se neliší od verze připravené klasickým způsobem, tj. Na sporáku.

Pro tento recept byste měli připravit tento seznam výrobků :

  • 215 g hrudníku;
  • 215 g šunky;
  • 5 uzenin;
  • 3 pikantní klobásy;
  • 5 uzená vepřová žebra;
  • 5 nakládaných okurek;
  • pár žárovek;
  • 59) sklenice oliv;
  • 3,5 lžíce. lžíce těstovin z rajčat;
  • citron;
  • sůl;
  • pepř;
  • zakysanou smetanou;
  • zelené.

Průvodce krok za krokem :

  1. Nalijte olej do vícekruhové nádoby a smažte vrežimu pečenícibuli nakrájenou na
    transparentnost.
  2. Pak nasypeme nasekané okurky a vaříme dalších 8 minut.
  3. Je to čas na těstoviny a pokračujte v vaření dalších 5.min
  4. Nyní přidejte párky, nakrájené jakýmkoliv způsobem, plátky oliv a nalijte horkou vodu.
  5. Nezapomeňte dát koření.
  6. Vařte po dobu 45 minut. v režimu„Zhášení“ . Podáváme s greeny, zakysanou smetanou a citronem.

Recept solyanka s klobásou a olivami

\ t

Další verze polévky, která nepoužívá olivy, ale zelené olivy. Dodávají pokrmu kyselost a neobvyklou chuť. Pokud je to žádoucí, může být složení výrobků změněno přidáním oblíbených složek.

Pro tento recept musí být připraveny polévky s klobásou a olivami :

  • 3 litry vody;
  • 225 g uzené;
  • 225 g vařené klobásy;
  • 12 oliv;
  • 5 brambor;
  • pár plátků citronu;
  • nakládané okurky;
  • rajčata;
  • cibule;
  • zelené;
  • koření.

Průvodce krok za krokem :

  1. Vařte vodu, přidejte sůl a bramborové kostky.
  2. Cibuli nakrájejte na kostky a rajčata také nakrájejte. Smažte zeleninu na pánvi.
  3. Oloupeme klobásu, nakrájíme na proužky, vložíme ji do polévky a cibuli s rajčaty.
  4. Za 10 minut. až do konce vaření dejte prsteny oliv a zelení.
  5. Podávejte s citronem.

Jak udělat hodgepodge s klobásou?

Toto jídlo kombinuje obrovské množství přísad, díky kterým je neuvěřitelně bohaté, chutné a voňavé. Mnozí lidé rádi jedí takovou polévku po svátku, aby se zbavili kocoviny a pocitu těžkosti.

Národní tým z nichpřísady :

  • 3 litry vody;
  • 0,5 g hovězího masa na kosti;
  • 225 g uzené klobásy;
  • 4 klobásy;
  • pár cibule;
  • 110 g vylitých oliv;
  • 2 velké okurky;
  • 2 lžíce. lžíce rajčatového pasty;
  • 3 lžíce. lžíce másla;
  • petržel;
  • citron;
  • vavřín;
  • sůl;
  • pepře.

Průvodce krok za krokem :

  1. Maso důkladně omyjte, vložte do hrnce s vodou a přiveďte k varu.
  2. Oloupeme jednu cibuli a položíme na hovězí maso.
  3. Nechte vše vařit 1,5 hodiny při minimálním teple.
  4. Když čas vyprší, přidejte vavřín, pepř a vařte dalších 20 minut.
  5. Vařené maso ochlaďte a vavřín a cibuli zlikvidujte.
  6. Naplňte vývar přes jemné síto a znovu přiveďte k varu.
  7. Nakrájejte okurky na pásy a umístěte je do předehřáté pánve.
  8. Přidejte 2 lžíce. lžíci vývar a uhasit je po dobu 5 minut. Pak přeneste okurky do vývaru.
  9. Oloupané klobásy nakrájejte na kostky nebo kostky. Řezané hovězí maso nakrájejte na malé kousky.
  10. Vezměte olivy určené k řezání do kroužků.
  11. Oloupanou cibuli nakrájejte na malé kostky a smažte na másle, dokud nebude průhledná.
  12. Přidejte k ní těstoviny a klobásy. Vařte po dobu 4 minut. za stálého míchání pak vše vložte do pánve.
  13. Sem vložte maso, klobásu, olivy a sůl.
  14. Varte po dobu 10 minut, poté vypněte teplo, zavřete víko a nechte nějaký čas stát.vařit.
  15. Podáváme s plátky citronu a nasekanou zelení.

Jak udělat hodgepodge s klobásou a houbami?

Pro výrobu polévek můžete použít houby různých druhů, například houby, lišky, medové houby, atd. Obecně platí, že čím více druhů hub, tím aromatičtější a chutnější jídlo.

Pro tento recept na polévku solyanka s klobásou je třeba připravit následující seznam produktů :

  • 0,5 kg kuřecí řízek;
  • mrkev;
  • 2 cibule;
  • 200 g salámu;
  • půl citronu;
  • 125 g žampionů;
  • 2 nakládané okurky;
  • 150 g oliv;
  • 3 bobkové listy;
  • 2,5 lžíce. lžíce rajčatového pasty;
  • pepř;
  • sůl;
  • rostlinný olej

Instrukce krok za krokem :

  1. Filety opláchněte, odlepte filmy, vložte do hrnce a nalijte vařící vodu.
  2. Nasazení
    minimálně zahřívejte a vařte 30 minut, periodicky odstraňujte pěnu.
  3. V tomto okamžiku vyřízněte vyčištěnou klobásu na malou kostku.
  4. Rozpadlé a vyčištěné houby a klobásy.
  5. Olivy nakrájejte na kroužky a okurky na kostičky.
  6. Strouhanou mrkev a rošt nakrájíme na malé kostičky.
  7. Vařené maso ochlaďte a nakrájejte na malé kousky.
  8. Vložte ho na pánvi a smažte na másle po dobu 5 minut.
  9. Poté přidejte klobásu a vařte další 3 minuty.
  10. Samostatně smažte zeleninu a houby na pánvi po dobu 7 minut.
  11. Ve vařeném vývaru poslat masoklobása, zelenina, olivy, těstoviny a předloupaná a plátky citronu.
  12. Polévku vaříme 25 minut, podáváme se zakysanou smetanou.

Předložili jsme nejoblíbenější recepty na hodgepodge s klobásou, které se každá hosteska může měnit v závislosti na svých vlastních preferencích, což je pravděpodobně výzva výživné polévky.